Sari la conținut
Forum Roportal
lucian_moscaliuc

Cursa auto - 402m si concurs de tuning si audio Suceava Tuning & Audio Show

Postări Recomandate

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Suceava, in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava si Revista 4TUNING, organizeaza in perioada 05-08 iunie a.c., la Complexul Expozitional al Centrului Economic Bucovina, langa Aeroportul Salcea, cea de a VII-a editie a Salonului Auto Bucovina.

 

Manifestarea, eveniment de referinta pentru industria auto, este specializata in autoturisme, autoturisme de teren, microbuze, autocare, vehicule utilitare usoare, autocamioane, biciclete, motorete, scutere, motociclete, echipamente si accesorii pentru autovehicule, echipamente si aparatura pt. service auto, piese auto, echipamente si aparate pt. sport si agrement, tuning, servicii financiare si de asigurari.

 

La acest eveniment, puteti admira ultimile realizari ale unor marci de prestigiu, printre care putem enumera: Ford, Smart, Dodge, Seat, Honda, Mercedes-Benz Jaguar, Volvo, Hyundai, Jeep, Chrysler, Mitsubishi, Land Rover, Chevrolet, Opel, Tata, Daihatsu, Lada, Gazelle, Iveco, Ford Trucks, autocamioane Mercedes - Benz, Schmitz Cargobull, etc.

 

Sambata si duminica, in cadrul salonului va avea loc si un concurs de tuning si audio, Suceava Tuning&Audio Show, la care si-au anuntat prezenta peste 50 de participanti din toate regiunile tarii.

 

De asemenea duminica, 08 iunie 2008 va avea loc si si o cursa de accelerare pe distanta de 402m, pe Aeroportul Salcea, la care vor participa 80 de concurenti.

 

Pentru relatii suplimentare ne puteti contacta la tel/fax: 0230 216 833, sau puteti vizita site-ul www.ccisv.ro.

 

Echipa de organizare:

 

- Gabriel Lucian Grigoriu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×