Sari la conținut
Forum Roportal
johnyk_vl

Metode de livrare a produselor comandate pe un site e-commerce

Postări Recomandate

Sunt interesat ce fel de modalitati de livrare pt. produsele comandate pe un site e-commerce sunt cele mai utilizate si cele mai fiabile.Mi se pare un subiect foarte util pt. mine si sper si pt. ceilalti proprietari de site e-commerce.Eu de exemplu folosesc serviciile de coletarie interna ale Postei Romane si livrare la domiciliu in orasul si judetul meu.

Am mai multe site-uri e-commerce care au din luna in luna un volum din ce in ce mai mare de vanzari.As avea nevoie si de o noua metoda de trimitere a coletelor prin curier rapid,dar la niste preturi rezonabile.Ma intereseaza ceva cu acoperire nationala.M-ar interesa niste pareri competente ale unor oameni care au site-uri e-commerce sau se ocupa in domeniu.As avea nevoie de niste exemple de firme sau de servicii care fac asa ceva si de care si voi,dar si clientii vostrii au fost multumiti.

Astept raspunsuri...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

poate are cineva un raspuns...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

fiecare firma are un curier prin care trimite, in functie de comisionul negociat, sau de reduceri, sau de .. dracu stie.

 

am cumparat din 3 locuri, si am primit produsele si cu Fan Curier, si cu Nemo, si cu Posta Romana.

 

fiabilitatea livrarii este legata strans de capacitatea si flotila curierului. iar pentru asta, e bine sa citesti pe forumuri/bloguri ce experiente au avut alti oameni cu firmele respective. eu, spre exemplu, sunt multumit de Fan Curier pana acum, dar am citit ca au avut si intarzieri de o saptamana intreaga.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×