Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Namaste

O ZI DIN VIATA DE MAISTRU

Rate this topic

Recommended Posts

Transmis prin Ronna Herman

 

Preaiubiti maestri, dupa ce veti citi acest mesaj, va rog sa alcatuiti o lista cu cinci lucruri, pe care ati dori sa le schimbati in viata voastra, in viitorul apropiat!

 

Patrundeti in interior si examinati fiecare lucru, incercati sa il vedeti intr-o Lumina diferita si dintr-un loc avantajos, de la o mai mare inaltime!

 

Trebuie sa realizati ca ceea ce va displace mai mult la voi si in lumea voastra, sunt lucruri pe care le-ati adus in aceasta viata, ca sa le schimbati, sa le invingeti sau doar sa le acceptati!

 

Urmatorul lucru, alcatuiti o lista cu ce considerati voi ca fiind cinci dintre cele mai importante lucruri din viata voastra.

 

Poate veti afla, pe durata acestui timp de transformare accelerata, ca prioritatile voastre se vor schimba adesea, cand veti evolua!

 

Este important ca voi sa invatati sa eliberati toate acele lucruri, care nu va mai servesc binele vostru cel mai inalt, caci trebuie sa intelegeti, ca in final, va fi pentru binele cel mai inalt al tuturor.

 

Cu cat veti deveni mai centrati, mai puternici si mai intelepti, cu atat mai mult veti avea influenta asupra binelui cel mai inalt al celor din jurul vostru si din lumea voastra!

 

Daca veti dori, veti putea duce exercitiul mai departe si veti crea o lista cu ce-ati dori sa manifestati in viata voastra, in urmatoarele sase luni, in urmatorul an si poate in urmatorii cinci ani.

 

V-am explicat cat de important este sa va planificati, in mod clar, viitorul vostru, sa va afirmati intentia si sa va imaginati cum va veti simti, actiona si deveni, cand fiecare din visele voastre se vor manifesta in exprimare fizica!

 

Cu siguranta, tot ce ati putea vreodata spera, tot ce v-ati putea vreodata imagina, se afla

Share this post


Link to post
Share on other sites
EU SUNT arhanghelul Mihail.

 

Si eu sunt Mos Craciun.

O mai asteptam o leaca si pe Mother Goose, si suntem "formatie completa- :De

Share this post


Link to post
Share on other sites

Namaste, ce faci? Arunci texte poate-poate sa-o prinde ceva?

Pe acesta chiar nu la-am mai citit pentru ca nu mi-ai dat si motive sa o fac.

 

In rest, subscriu mesajului de la Cela:

O asteptam pe Mother Goose, si suntem "formatie completa-  :De

[snapbacca]59258[/snapbacca]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imi mentin afirmatia ca esti un suflet sensibil, asa cum am sutinut la" Un mesaj care ma impresioneaza " din 2 aug. a.c., dar cautand sa aflu ce ai scris pe Roportal, de cand esti membru, am vazut ca ai numai citate si contributie personala aproape de zero. Deci esti un pusti care face primii pasi prin eforturile de gandire ale altora, sau esti Pustnicul, dar el tot mai scria cate ceva, cam inafara de tema, dar era contributia lui. Era frumos sa dai un mesaj sau doua care te impresioneaza, intelegeam ca te formezi ca intelect, dar sa vii cu citate peste citate si contributia ta zero, deja este o deformare ce poti, cred, sa o inlaturi. Succes! Sincer as dori sa vad si comentarii de bun simt, la cele citate de tine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×