Sari la conținut
Forum Roportal
princess_pr

Problema

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Hello ppl! Dupa cum vedeti sunt noua pe aici insa urmaresc de ceva timp cateva topicuri si m-am gandit sa va cer si voua ajutorul bineinteles celor care au timp chef si spatiu (w00t) Incerc sa fiu cat mai scurta si la obiect. Avand in vedere ca suntem la subiectu` dragoste am o problema de adolescenta :tease: :lol2: Am cunoscut un baiat acum 2 ani jumate de care mi-a placut din prima clipa,si parea ca si el ma place...m-a invitat la un suc insa tot el a anulat intalnirea pt nu stiu ce motiv.Dupa cateva zile nu mai prezenta interes,in schimb ma tineam eu de capu` lui sa iesim la suc,in fine trecutul conteaza mai putin am reusit sa stau pana la urma o saptamana cu el.La ceva timp si-a facut o prietena,eu tot eram in limba dupa el,trecuse un an si din intamplare prin intermediul unei prietene comune am ajuns la el acasa.Am fost lasati singuri timp in care s-a dat la mine si incercand sa ma sarute bla bla... :rot: l-am refuzat si apoi ne intalneam pe strada ca si inainte de asta,se uita la mn ma saluta si pleca grabit :| Timp de un an se mai nimerea sa ne intalnim ba pe holu` liceului si sa stam singuri sa se dea la mn...ba pe acasa la prietena amintita mai sus...l-am rugat sa imi scoata ceva la imprimanta si m-am dus din nou la el acasa unde iar incepuse sa se dea la mine,insa mereu il refuzam.Acum ceva timp doua prietene s-au intalnit cu el si i-au spus ca il plac :|(fara sa stiu) el a zis k ma va suna sa ne intalnim sa vorbim;asta am aflat-o la o saptamana dupa pt ca mi-au spus prietenele respective pt ca nu au mai suportat sa ma vada asa si mi-au zis sa ma prefac k nu stiu nimic (w00t) si apoi am facut legatura ca din ziua in care el a aflat imi facea din ochi,ramanea sa vb cu mn pe holu` scolii chiar daca era lume in jur dar n-a durat mult si a revenit la obisnuitul "salut" sec.Zilele trecute eram in parc cu catziva prieteni,a aparut si el si spre marea mea mirare s-a dat la mine de fata cu ei.Sunt faze doar de moment din cate vad si tare as vrea sa stiu ce e in mintea lui mai ales ca are prietena de 2 ani.De uitat nu pot sa-l uit,de schimbat m-am schimbat din cauza lui,sunt mai rece cu ai mei,cu prietenii si uneori imi descarc nervii pe cei din jur,stiu ca ma port prosteste dar m-a dat peste cap de tot si in acesti 2 ani jumatate nu am avut niciun prieten tot sperand la el si vorbind cat de cat rece cu toti baietii care incercau sa se bage in seama cu mine.

Sper din tot sufletul ca nu v-am plictisit si poate veniti cu niste pareri despre ce are el de gand sa faca pt ca nici prietenii nu m-au ajutat in niciun fel,pana acum s-au rezumat doar la un "nu stiu". Multumesc! :doh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
pareri despre ce are el de gand sa faca

 

Păi, ce să facă el?!

Mai un porn, mai un SALUT pe holuri, mai un porn, mai o foaie scoasa la imprimantă, mai un porn, mai o clipire complice din ochi... şi tot aşa... porn + bla-bla-bla, trece şi adolescenţa.

Editat de diclona

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
De uitat nu pot sa-l uit,de schimbat m-am schimbat din cauza lui,sunt mai rece cu ai mei,cu prietenii si uneori imi descarc nervii pe cei din jur,stiu ca ma port prosteste dar m-a dat peste cap de tot si in acesti 2 ani jumatate nu am avut niciun prieten tot sperand la el si vorbind cat de cat rece cu toti baietii care incercau sa se bage in seama cu mine.

 

 

Rau ai facut .Dar niciodata nu e prea tarziu.Are prietena,da?Daca ai fi tu prietena lui,ti-ar place sa se poarte asa ?Eu nu cred ca merita sa iti pierzi anii astia frumosi ...asteptand....Ce?Un baiat care,chiar de ar renunta la prietena lui de dragul tau,ar proceda cu tine cum procedeaza cu ea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt constienta de asta insa am unele momente in care zic ca mi-as calca pe orgoliu` as face orice sa-l am aproape :tease: anul acesta termina liceul si pleaca la facultate si doar asa poate o sa incep sa-l uit desi...cand o sa vina in week-end o sa o iau de la capat.Am vrut sa stau de vb cu el si sa-l intreb clar ce e in mintea lui dar de cate ori i-am zis sa-si faca timp jumate de ora sa stam de vb mi-a zis sa-i spun la tel. si renunt mereu plus ca imi e frica de raspunsul lui. :doh: merci pt raspuns si incerc sa tin cont de el! :*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Am vrut sa stau de vb cu el si sa-l intreb clar ce e in mintea lui dar de cate ori i-am zis sa-si faca timp jumate de ora sa stam de vb mi-a zis sa-i spun la tel.

 

No, scuză-mi mesaju' anterior dacă ţi s-a părut răutăcios, da' vreau şi eu să mi te-ntreb una, alta.

Dacă băiatu' evită să vorbească ochi

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
No, scuză-mi mesaju' anterior dacă ţi s-a părut răutăcios, da' vreau şi eu să mi te-ntreb una, alta.

Dacă băiatu' evită să vorbească ochi

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×