Sari la conținut
Forum Roportal
Black Sound

Intrebare administrare site

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am cautat prin toate forumurile care le-am intalnit pe net si pe toate topicurile de pe acele forumuri (am uitat sa mentionez ca am cautat mai intai varianta mai putin interactiva, si poate mai serioasa din anumite puncte de vedre a invatatului autodidact?) si inca nu am gasit o solutie la problema mea, sau mai bine zis la ceea ce vreau eu.

 

Ceea ce vreau eu este sa pot sa administrez site-ul cam in acelasi stil in care se administreaza un blog. Sau mai simplu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Adica ai nevoie de un CMS pentru entry-level.

 

Te-as sfatui sa incerci cu Joomla dar imi e teama ca te-ai putea pierde in detalii. Inca o varianta ar fi Drupal ( care e totusi orientat mai mult spre programatori ).

 

De fapt, sa nu mai scriu eu atat, foloseste tu site-ul asta : www.opensourcecms.com

 

Success si nu ezita sa mai treci pe aici daca ai nevoie de ajutor

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stii eu acum ar trebui sa spun multumesc pentru ca m-ai indreptat in directia buna. Dupa ce m-am documentat eu despre ce vorbesti, am realizat ca exact asta am eu nevoie :bye:.

 

Acum partea mai complicata va fi sa pun in practica. Pentru ca inca nu am inteles pe deplin cu ce se papa treaba asta. Asa ca deja am nevoie de mai multe detalii. Plus ca pe parcurs mai mult ca sigur voi avea si alte intrebari.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai pe scurt, definitia la CMS presupun ca ai citit, deci urmeaza sa te documentezi in legatura cu ce ai nevoie pentru a folosi un astfel de CMS. In general sunt cerinte destul de okay, php5 , mysql si cateva permisiuni. Daca vrei sa incerci pe local foloseste fie XAMPP fie easyPhp.

 

Daca vrei sa folosesti pe server direct, sa vezi cu ce se mananca online, incearca un domeniu gratuit de la xhost, instaleaza o Joomla pe acolo si apoi joaca-te cu sistemul pana cand nu exista un meniu pe care nu l-ai accesat.

 

Mai apoi gasesti solutia cea mai rapida de a utiliza sistemul. Cum anume iti creezi continutul si cum il organizezi e foarte important, pentru tine ( timpul de lucru ) pentru vizitatori si pentru motoarele de cautare.

 

Cam asta ar fi urmatorul pas. Iti urez succes.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×