Sari la conținut
Forum Roportal
wild24

Feriti-va de Alpha Bank

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Vreau sa va povestesc experienta mea cu "ALPHA BANK"... pentru cei care se gandesc sa obtina vre-un credit de la ei...

 

In luna iulie a anului 2005 am cumparat in rate un calculator din magazinul "Flanco". Pe vreamea aceea, magazinul lucra cu "Alpha Bank" (drept creditor) si S.C. "Omniasig" (asigurator). La sfarsitul aceluiasi an, magazinul a avut niste probleme financiare si o parte din contractele facute au fost reziliate. Mentionez faptul ca, aveam o interziere de plata de 35 de zile. S.C. "Omniasig" a achitat in intregime valoarea produselor cumparate, iar in februarie 2006, m-am trezit cu 2 agenti de la aceasta firma, care mi-au explicat situatia si m-au dat un termen de o luna sa platesc integral valoarea creditului. Am platit tot in martie 2006 si mi s-a spus ca totul este achitat si nu mai am nici o obligatie fata de nimeni! (banca, magazin, Omniasig).

Anul trecut prin aprilie am primit acasa o chemare in judecata din partea "Alpha Bank", deoarece sustineau ca mai aveam de platit niste dobanzi la ei (de care eu, bineinteles, habar nu aveam!!). Asa ca, am facut copii la toate chitantele si la procesul verbal incheiat cu "Omniasig" cu un an inainte, impreuna cu o cerere adresata Judecatoriei sectorului 1 si le-am trimis la Bucuresti. Instanta a analizat documentele si a decis: " Analizand chitantele depuse la dosar de catre debitor si angajamentul de plata, reiese achitarea debitului de catre acesta, astfel incat, instanta urmeaza sa respinga prezenta cauza ca neintemeiata, in conditiile in care debitului solicitat este inexistent." (hotarare "irevocabila")...

Anul acesta in aprilie am incercat sa obtin un credit de consum si nu am reusit datorita faptului ca, sunt in evidentele B.C.*, cu o restanta de 1200 RON la Alpha Bank, din anul 2006, precum si etichetat cu litera "L" (adica "scos in afara bilantului"), urmand sa fiu executat silit in curand, probabil!!!! Doamna de la banca la care am fost a spus ca, din cauza acestui debit, nu mai pot obtine nici un credit de la nici o banca, in urmatorii 7 ani!!!

 

In concluzie, va dau un sfat prietenesc! FERITI-VA DE "ALPHA BANK"!!!! Nu sunt singura care trece prin aceasta situatie!!!

 

* Ultima actualizare a situatiei era in data de 11.04.2008!!! Asadar, dupa hotararea judecatoreasca, ei au continuat sa mareasca dobanda "datorata"!!! Daca nu ma duceam la banca pt un imprumut, nu as fi avut de unde sa aflu aceasta situatie si as fi avut neplaceri mult mai mari, chiar daca pana la urma reuseam sa dovedesc adevarul!!!

 

O zi buna si mult succes in relatiile cu bancile!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bun venit pe Roportal, merci de sfaturi. Si asa nu mi-s mie prea simpatice bancile...sint satul de rate! Cind voi gata cu ele...organizez un "pescuit strategic"!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×