Jump to content
Forum Roportal
sefy

Forum de Motociclism si pentru motociclisti.

Rate this topic

Recommended Posts

Long time no talk. Deci revin pe acest forum, pentru a va ura tuturor un Paste Fericit ! pentru a-mi saluta toti vechii prieteni si pentru a va cere parerile in legatura cu 2 saituri. ;)

 

logo4.gif

 

Astept pareri , sugestii, comentarii, reprosuri in legatura cu forumul http://forum.mototm.net. Bine inteles toate sa fie in masura bunului simt :hi: ,

 

Daca doriti, puteti sa va si inregistrati :hi: .

 

Detalii pentru Curiosi : Am folosit IPB pentru construirea forumului.

Ca skin am folosit un template pe care lam modificat pe ici pe colo. Il faceam cap coada, dar nu stiu cu ce program a-si putea sa fac acest lucru. Momentan imi place asa cum e, deci nu o sa il schimb asa curand.

Alte detalii mai Shy, nu cred ca va intereseaza Tongue.

 

Deci astept pareri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ieri am vazut ceva interesant revenind din magazine, un grup foarte mare de motociclisti treceau pe partea cealalta si faceau niste piruete :eek: sareau in aer cu echipamentul pe care-l calareau.   N-am visat inca asa departe in viata mea si sa-i vad la 3 metri de mine, m-a luat groaza, parca vedeam un film fantastic.   Erau foarte multi, erau escortati ca treceau prin oras pe cea mai importanta artera din Phoenix, inaintea mea pe strada era unu cu motocicleta dar circula normal, aia sareau in sus ca puricii sau floricelele in oala fierbinte, nu stiu daca este vre-un sport futuristic sau doar un club de avansati la creier cu 1 neuron in plus.  Erau tineri in toate culorile care mai de care cu acrobatice experiente,  desi nu este Circ in oras.   Ce galagie faceau, ca si altii claxonau, dar au trecut repede pe langa mine si la stiri nu m-am uitat sa aflu ceva despre trecutul lor.   Nu erau cu Harley's, am vazut demult si din ei dar in nord, nu in Phoenix, erau pe o terasa in pauza de masa.   Aveau si sotii sau prietene fiecare, nu calatoreau singuri.   

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×