Sari la conținut
Forum Roportal
CornelB1

Calculator zboruri si preturi pentru sejurul in Turcia

Postări Recomandate

Anul trecut imi doream un sejur mai mare de 7 zile si am pierdut o gramada de vreme studiind variante si - mai ales - preturi.

Cum si anul acesta sunt destule posibilitati - 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 zile, functie de gusturi si mai ales de... buzunar, m-am gandit ca ar fi util un program care sa stie sa calculeze variantele de sejur posibile, inclusiv pretul total.

Am terminat recent un astfel de program, zilele acestea introduc datele - algoritmul calcul PRET este foarte complex -- dupa cum probail stiti, depinde - pe langa durata sejurului - si de tip camera [standard, family, suite, duplex etc], vedere [standard/garden/mountain/sea side/sea front etc], tipul de masa [uneori sunt mai multe variante de masa oferite, de exemplu HB si AI] si mai ales de numarul si varsta copiilor [categoriile de reduceri pentru copii sunt extraordinar de diverse la hotelurile din Antalya, de exemplu].

 

Deocamdata am incarcat programul charterelor [de pe fiecare din aeroporturile Bucuresti, Cluj, Timisoara/Arad] si sistemul de preturi la multe hoteluri din Bodrum, precum si la unele din Antalya [Ela Quality, Papillon Ayscha, Zeugma si Belvil, Botanik si Delphin Alanya]. O sa urmeze, cat de curand, hotelurile din Marmaris si restul resorturilor din Antalya [pentru a va face o idee, tabelul de preturi de la Ela Quality a avut 54 de linii si aprox 100 de coloane!]

 

Programul functioneaza direct de pe internet si este accesibil oricui - eu zic ca va fi destul de util multora: jongland cu diverse date de plecare si cu durate diferite, va puteti alege sejurul care se incadreaza cel mai bine in bugetul pe care intentionati sa-l alocati concediului.

Din experienta proprie: anul trecut am descoperit ca 12 zile insemnau in plus doar aprox 200 de euro, adica aprox 10% din pretul total, cheltuiala suplimentara care am decis ca merita, fara nici o indoiala!

 

Lista hotelurilor la care preturile sunt deja introduse o gasiti aici: http://amfostacolo.ro/hot_cu_pret_turcia.php

Aceasta lista se va actualiza automat, imediat ce sistemul de preturi este incarcat la un hotel sau altul!

 

FOARTE IMPORTANT: daca este cineva interesat in preturile unui anume hotel - io stiu, de exemplu Miracle, Spice, SuSesi etc - imi poate scrie si voi incarca prioritar preturile la acel hotel cat mai curand posibil.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×