Jump to content
Forum Roportal
CornelB1

Calculator zboruri si preturi pentru sejurul in Turcia

Recommended Posts

Anul trecut imi doream un sejur mai mare de 7 zile si am pierdut o gramada de vreme studiind variante si - mai ales - preturi.

Cum si anul acesta sunt destule posibilitati - 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 zile, functie de gusturi si mai ales de... buzunar, m-am gandit ca ar fi util un program care sa stie sa calculeze variantele de sejur posibile, inclusiv pretul total.

Am terminat recent un astfel de program, zilele acestea introduc datele - algoritmul calcul PRET este foarte complex -- dupa cum probail stiti, depinde - pe langa durata sejurului - si de tip camera [standard, family, suite, duplex etc], vedere [standard/garden/mountain/sea side/sea front etc], tipul de masa [uneori sunt mai multe variante de masa oferite, de exemplu HB si AI] si mai ales de numarul si varsta copiilor [categoriile de reduceri pentru copii sunt extraordinar de diverse la hotelurile din Antalya, de exemplu].

 

Deocamdata am incarcat programul charterelor [de pe fiecare din aeroporturile Bucuresti, Cluj, Timisoara/Arad] si sistemul de preturi la multe hoteluri din Bodrum, precum si la unele din Antalya [Ela Quality, Papillon Ayscha, Zeugma si Belvil, Botanik si Delphin Alanya]. O sa urmeze, cat de curand, hotelurile din Marmaris si restul resorturilor din Antalya [pentru a va face o idee, tabelul de preturi de la Ela Quality a avut 54 de linii si aprox 100 de coloane!]

 

Programul functioneaza direct de pe internet si este accesibil oricui - eu zic ca va fi destul de util multora: jongland cu diverse date de plecare si cu durate diferite, va puteti alege sejurul care se incadreaza cel mai bine in bugetul pe care intentionati sa-l alocati concediului.

Din experienta proprie: anul trecut am descoperit ca 12 zile insemnau in plus doar aprox 200 de euro, adica aprox 10% din pretul total, cheltuiala suplimentara care am decis ca merita, fara nici o indoiala!

 

Lista hotelurilor la care preturile sunt deja introduse o gasiti aici: http://amfostacolo.ro/hot_cu_pret_turcia.php

Aceasta lista se va actualiza automat, imediat ce sistemul de preturi este incarcat la un hotel sau altul!

 

FOARTE IMPORTANT: daca este cineva interesat in preturile unui anume hotel - io stiu, de exemplu Miracle, Spice, SuSesi etc - imi poate scrie si voi incarca prioritar preturile la acel hotel cat mai curand posibil.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×