Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Camilla, Duchess of Cornwall wearing a dress   Decolteul ala mare pune la vedere niste oase sau ce???  de la umeri in jos, care nu reflecta NIMIC REGAL ci vulgar!!! 

Asa o rochie nu-i de una de peste 75 de ani si 7 luni trecuti!!!   Nici din BAR-ul din colt nu l-ar ridica NIMENI, niciun soldat macar, ca este gretoasa masa aia de osanza sau ce are acolo!!! 

E din Second Hand acea rochie ca azi nu se mai poarta asa ceva.   A se pune mereu la vedere parti din corp care avantajeaza!!!   Asta este cea mai sexy poza din albumul ei, stiiiim!!! 

https://www.msn.com/en-us/entertainment/entertainment-celebrity/the-best-photos-of-queen-camilla-throughout-her-life/ss-BBXgK7C?ocid=winp1taskbar&cvid=0d7af10dccc6418e86577b4e014a1a81&ei=28#image=1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Seamănă perfect cu mama. Fiica Anamariei Prodan, ședință foto incendiară. “Eu știu ce pot și cât sunt de bună”

"Sarah, fata cea mică a Anamariei Prodan din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu, este fără dar și poate una dintre cele mai frumoase tinere de la noi din țată" ... :eek: 

*Unde a castigat acest titlu, in Dubai alaturi de maica-sa???   Deloc NU sint frumoase doar pentru barbatii cu care cad la intelegere la bani!!! 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×