Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Eu unul dupa ce am studiat de la a la z mitul vampirului am ajuns la o concluzie. Vampirul nu este acea creatura (omul cu canini proeminenti si ascutiti, cu puteri supernaturale, care doarme in cosciug etc) pe care il vedeti in filmele tv sau despre care ati citit in cartile autorilor cunoscuti ca de ex. Anne Rice. Vampirul difera in functie de cultura. Fiecare cultura are propriul tip de vampir. Daca la noi este Strigoi spre exemplu, la japonezi este in alt fel (mitul vulpii vampire). Vampirul este orice creatura (nu trebuie neaparat sa aiba infatisare omeneasca) care se intoarce din moarte pt a bea sangele oamenilor. Am vazut k sunt o gramada de tipuri. Spre ex. la indieni este Kali (femeie cu 4 brate, jumatate demon, canini proeminenti, cu o pofta extraordinara de sange), la noi romanii este Strigoiul (aici sunt 2 tipuri: Strigoiul viu si cel mort). Strigoiul mort reprezinta vampirul propriu-zis. Strigoiul viu este considerat un fel de vampir psihic. Adevarul este ca o gramada de informatii despre vampiri sunt tampenii nascocite de minti foarte creative. Eu incerc doar sa vad ce e adev si ce e mit. Daca aveti intrebari sau ceva de adaugat trimite-ti un mail la catalindinuion@yahoo.com iar ID meu de mess catalindinuion.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca intr.adevar sunteti interesati de vampirism... si curiosi sa aflati mai multe... sau sa discuati pe aceasta tema accesati : http://akasha454.tripod.com

Este unul dintre f putinele site.ul dedicate vampirismului in limba romana... de acolo puteti intra pe forum sau accesand adresa: http://whitenight.forumer.com

Orice intrebare aveti... vi se va raspunde cu siguranta pe forum...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

intodeauna m-au atras filmele cu vamipri sau vrajitoare ,de multe ori le urmaresc cu placere,alteori imi e teama :crazy: nu stiu dc exista ,nu am dovezi !! dar dc nu am dovezi asta inseamna ca nu exista ,nu?? poate da,poate nu ! in fiecare e o parte rea ,asa suntem facuti juma bine juma rau !!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Astea sunt legende!!!Imaginatia omului poate ajunge departe :crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ba sunt bampiri. :crazy:

 

Si presupun ca tu ai dovezi palpabile. Ce te face sa crezi ca sunt, si ce-i face pe altii sa creada ca nu sunt?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
intodeauna m-au atras filmele cu vamipri sau vrajitoare ,de multe ori le urmaresc cu placere,alteori imi e teama :spiteful: nu stiu dc exista ,nu am dovezi !! dar dc nu am dovezi asta inseamna ca nu exista ,nu?? poate da,poate nu ! in fiecare e o parte rea ,asa suntem facuti juma bine juma rau !!
Wooooooow dormi bine noaptea?:P)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

E timpul sa te cobori cu picioarele pe mamant....sectiunile comerciale ale cinematografiei sunt una si realitatea e alta....ma faci si sa zambesc:)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Bravo Maria B!!

 

 

De data aceasta "rezonam" si noi in pareri!Ai amintit bine versetul biblic din Matei 12:20,dar,mai mult de atit,Biblia vorbeste de existenta unor entitati cu caracater malefic(diavoli.spirite intunecate,etc),care au misiunea de a ataca credinta in Dumnezeu si de a nimici tot ce e mai sfint!Isus Insusi nu a pus la indoiala existenta acestor spirite!Cine isi inchipuie ca diavolii,spiritele intunecate sau cum mai sint ele denumite in popor,sint DOAR o legenda sau plasmuire a imaginatiei,se inseala amarnic...Exista Dumnezeu si exista si cel rau,dar trebuie sa avem grija CUI slujim prin credinta noastra,faptele noastre,gindurile pe care le nutrim...Dumnezeu sa fie cu noi in fiecare clipa,pt ca avem nevoie de El mai mult ca orice!!Amin!

Sunt absolut de acord cu tine!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

sug sange, sug sange...sug sange!

(si sa NU VA GANDITI LA ALTCEVA!) :o:

Editat de raulmaniac

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×