Sari la conținut
Forum Roportal
Codruta

Migrena cu aura

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am 21 de ani si de jumatate de an sufar de migrena cu aura. Este o afectiune mai rar intalnita de obicei oamenii auzind numai de migrena, nu si de aura care in unele cazuri o acompaniaza. Aura dureaza cam o ora si consta din tulburari de vedere, amorteli de maini, amorteala unei parti a fetei si a limbii si uneori incapacitate de a mai face legaturi pe plan cognitiv. Dupa ce aura trece se instaleaza o durere crunta pe o jumatate a capului ce poate tine si o saptamana, in functie de intensitatea crizei sau a factorilor declansatori. Momentan sunt sub trtament cu Convulex, dar daca cineva stie mai multe despre aceasta afectiune, acest medicament sau tratamente naturiste, as aprecia foarte mult. Multumesc si numai bine si sanatate

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Draga Codruta,

Sotia mea sufera de aceeasi afectiune ca tine numai ca la ea cefaleea care se instaleaza postaura dureaza cca. 24 de ore.

Profilactic ia Tanacaan si face masaj in zona gatului si a cefei.

Sanatate multa !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult de raspuns. Am luat de cateva ori si Tanacaan, dar imi provoca dureri de stomac, si in consecinta am trecut o perioada pe Convulex. In prezent iau Lyrica, un medicament foarte bun produs in Marea Britanie si disponibil in Romania prin farmaciile Sensiblu. Sper ca sotia dumnevoastra sa nu mai aiba probleme. Si daca totusi migrenele persista sa incerce si acest medicament. Inca odata multumesc si sanatate!

pe.sa Exista si cateva tratamente naturiste impotriva migrenei pe care eu le folosesc de acum doua luni si nu am mai facut nici o criza de atunci: ceai de coada soricelului, o cana sau doua pe zi, ceai de paducel, amandoua avand rol in imbunatatirea circulatiei sangvine la nivelul vaselor de sange din creier. Mai exista in farmaciile naturiste un produs MigrenoStop pe baza de roinita si iarba fetei, amandoua renumite pentru efectele benefice in tratamentul migrenei acompaniate

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna Codruta!

Pomeneai de 'factori declansatori'. Care ar fi acestia? Ai facut investigatii (EEG, RMN, etc). Ai o idee privind cauza acestor crize?

Astept raspunsul tau.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

si mie miau pus acelasi diagnostic...am facut investigatii de tot felul...

medicul mia descris o serie de factori care ar declansa crizele de migrena,unele alimente, stresul, nedormitul la timp...etc trebuie regim strict. din pastile iau mai multe..printe care si amigrenin, sibellium, distonocalm, nomigren, melaxen alprozalam etc. asta ca tratament...dar,din pacate, am inteles ca nu se trateaza aceasta boala.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×