Sari la conținut
Forum Roportal
Anca_T

Asigurari/conturi de economisire pentru copii

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Aceste conturi/asigurari iti garanteaza ca orice s-ar intampla, copilul tau va fi ferit de griji financiare! Atat tu, cat si copilul tau beneficiati de protectie pe toata durata contractului. Asadar, veti beneficia atat de economisire, cat si de protectie.

 

Acest sistem de asigurare poate incepe chiar din primele luni, iar copilul asigurat se poate bucura de aceasta polita la implinirea majoratului sau pana la 25 de ani. Am ales aceasta perioada deoarece s-a dovedit ca este esentiala pentru viitorul tanarului - este momentul in care educatia ocupa un loc prioritar. De multe ori insa, acesta este si momentul in care cheltuielile parintilor cresc, ceea ce poate duce la decizii delicate. Pentru ca toate sansele sa fie de partea copilului tau, cu ajutorul programului Comoara Ta, prin Interamerican, esti sigur ca, la momentul ales de tine, acesta va primi suma planificata (integral sau sub forma de rente/burse, pe o perioada definita), la care se adauga dobanda tehnic garantata de 3% si rezultatele investitionale.

 

Daca esti desptept si in contract bifezi si Scutirea de la plata primelor , compania Interamerican plateste in locul tau, in cazul unei incapacitati de munca si plata.

 

http://www.asigurari-interamerican.co.cc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×