Sari la conținut
Forum Roportal
doranima

Bio Feedbeak - Biorezonanta

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ceea ce e deranjant este faptul ca majoritatea aparatelor scio de la noi din tara sunt luate sub aripa protectoare a unei firme ce comercializeaza suplimente nutritive in consecinta tratamentul este universal valabil.Toti cunoscutii mei au primit acelasi tratament care este foarte scump pentru o suferinta comuna.De exemplu daca i-a diagnosticat cu anxietate sau depresie au primit Noni sau Rodiolin si acest lucru s-a intaplat in multe orase.Nu se poate sa dai acelasi tratament tuturor.Poate aparatul este bun dar cei care te investigheaza cu el lasa mult de dorit.Nu cred ca suntem pregatiti sa utilizam astfel de aparate.

 

Eu am facut cursul fara sa am in intentie. Pur si simplu s-a intamplat. Desi aveam foarte multe idei induse ca nu e bun, ca e o prostie si altele, am reusit satrec peste asta si sa-mi fac propria parere.

 

Am vazut ca nu SCIO este problema ci omul care interpreteaza rezultatele. Cu scuzele de rigoare dar medicii daca nu au o minte deschisa nu pot decat sa faca gafe. Ceea ce au invatat la medicina nu prea ii ajuta cu nimic.

 

Multi medici se folosesc pentru a castiga mai multi bani. Nu mi se pare corect. SCIO recomanda doar tratamente naturiste, dar sigur nu acelasi tratament la mai multe persoane cu probleme diferite.

 

Interese sunt multe si mari ca sa creeze ideea de sarlatanie Nu comentez.

 

O mentiune. O sedinta Biorezonanta, numai de scanare nu poate dura mai putin de 45 min. Stiu ca sunt multi care fac in 20 de min. Atentie!

 

Eu nu am un astfel de aparat, dar sigur as recomanda ce e mai bun si mai avantajos pentru pacient, nu pentru avantajele mele personale.

 

Un tratament cu suplimente alimentare sigur nu costa mai mult decat cel medicamentos. Cu siguranta nu poate da dependenta.

 

Va doresc sanatate maxima si spor in toate.

 

Dorin

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Eu am facut cursul fara sa am in intentie. Pur si simplu s-a intamplat. Desi aveam foarte multe idei induse ca nu e bun, ca e o prostie si altele, am reusit satrec peste asta

 

Ce nu face omul cand urla foamea in el?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ce nu face omul cand urla foamea in el?

 

Cine esti ca sa poti judeca pe altii. Ce stii despre mine ca sa poti afirma aceste lucruri.

 

Esti departe de a trai pentru un asemenea scop nobil. Sa ne fereasca Cerul de asemenea aparatori.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
io as recomanda

termografia

 

Eu as recomanda o incinerare sumara cu postcombustie la 3 mii de grade!

 

Cine esti ca sa poti judeca pe altii. Ce stii despre mine ca sa poti afirma aceste lucruri.

 

Esti departe de a trai pentru un asemenea scop nobil. Sa ne fereasca Cerul de asemenea aparatori.

 

Te-as fi stimat mai mult daca ti-ai fi castigat existenta din prostitutie, no offence.

 

Sa si argumentez. Maestrul Iosafat, specialist in nevrotici spunea la alt topic: "o nevrotica declara ca ea nu se prostitueaza pentru ca nu e tarfa, mai bine fura dintr-un magazin sau excrocheaza niste batrani cu economiile de o viata, dar de muncit tot nu va munci".

 

Cam asa faci si tu bre.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

sa stiti ca asa e cum zice Doranima, am fost si eu, recunosc, cu mare neincredere, la un astfel de aparat si daca cel care te consulta nu e sarlatan aparatul chiar da rezultate, nu spectaculoase dar da.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cateva informatii care sper sa ajute: sunt medic alopat si intotdeauna am cautat sa stiu cat mai multe din medicina naturista, drept urmare am folosit o perioada de timp produse CaliVita si nu numai. Pot sa spun ca rezultatele au fost relative. La un moment dat a venit cineva si mi-a prezentat acel aparat de biorezonanta si bineanteles ca mi-a placut ideea de a incerca ceva nou. Am facut cursuri (pentru ca am cunoscut o gramada de medici care doar invatasera "cum merge" si cam atat) si chiar l-am "testat" o perioada. Ce a fost total neplacut la acele cursuri facute cu cineva care era considerat o "somitate" in materie: am prezentat cazul unui pacient de al meu caruia aparatul ii indicase boala X iar analizele pe care i le-am indicat ulterior nu confirmau. Mi s-a spus ca vezi Doamne, boala era doar in plan energetic si urma sa apara dupa ceva timp. Am replicat ca era o absurditate d.p.d.v medical deoarece am repetat analizele pentru acel pacient la 6 respectiv 12 luni si TOT NU A APARUT nimic!!! Si atunci respectivul a inceput sa se balbaie, sa gaseasca alte explicatii...m-am enervat...am luat un voluntar dintre noi, cursantii si l-am pus sa-l testeze cu aparatul acolo, cu noi de fata. Rezultatul? Volntarul testat avea hepatita cronica cu virus B de mlti ani iar aparatul spunea ca e sanatos tun!!! Balbaiala a fost apoi din ce in ce mai mare. Platisem cu bani grei acel curs...m-am ridicat si am plecat acasa...ulterior am constatat inexactitatile acestui aparat.

 

Daca esti un medic bunicel poti sa conduci in asa fel discutia incat sa "scoti" ca prin magie niste diagnostice iar in anul 3 de facultate invatam semiologia (vezi detalii si pe http://www.semiologie.ro) si in multe cazuri te ajuta sa pui unele diagnostice de cum iti intra pe usa pacientul. In plus stii ca unele au o probabilitate mare de a exista: ex:esti femeie, obeza, nu suporti alimentele grase...hmm...imi apare mie o fiere lenesa...si nici pancreasul nu mere prea grozav...ia vezi si glicemii oscilante (de ce? obez--80% sanse de hiperinsulinemism...etc); prima nastere a fost normala, fara epiziotomie si nu prin cezariana...hmmm...probabilitate mare de infectie urinara (de ce? pai: probabilitate mare de ruptura de perineu ce merge 99% cu incontinenta urinara si infectii urinare recurente) samd....v-as soca cu cat de multe as putea sa spun despre cineva cerandu-i niste date aparent banale!!!

 

Imi cer scuze daca m-am infierbantat putin...imi place sa cred ca fac parte dintre medicii care cauta sa respecte juramantul si nu doar sa profite de pe urma suferintei care impinge omul sa incerce "orice" sau dezamagiti de multi dintre ai mei colegi sa caute "solutii minune". Nu vreau sa ma intelegeti gresit: sunt adeptul terapiilor naturiste dar nu le absolutizez asa cum nu o fac nici cu metodele alopate...pot sa se imbine. Dar nu mai suport sa vad cum o explozie de "metode minune" ne invadeaza viatza pentru ca unii care sunt buni oratori sa se imbogateasca doar exploatand durerea umana . As avea multe sa va povestesc dar nu am timpul necesar sa o fac...este prima oara cand iau atitudine pentru ca in tara noastra asta e marea problema: ca si in politica cei competenti stau deoparte scabiti iar lchelele profita tocmai de aceasta lehamite a lor; nu neg noul dar intai il studiez; mai spun doar atat: daca aceste aparate de biorezonanta vad tot si majoritatea au fost dezvoltate in USA, cum de nu au aruncat americanii toate aparatele de ecografie,TC, RMN, laboratoarele de analize pastrandu-le doar pe acestea???

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

vezi ca nu toate aparatele si cursurile sunt ale celor de la Calivita. Si medicul la care merg eu si cu care intre timp am devenit prietena a avut o experienta similara cu cei de la Calivita dupa care si-a luat alt fel de aparat si a facut cursul la altii. Habar n-am cum il cheama pe aparat dar daca vrei ma interesez. Si ca sa-ti si argumentez de ce spun ca da rezultate: eu ma tratez homeopat de vreo 7 ani si in timpul asta am schimbat cam 3 medici ( nu pt. ca n-ar fi fost buni ci dintot felul de alte considerente). Eu, la baza am vreo 3-4 remedii de fond ( homeopatia clasica zice ca numai unul ar trebui sa fie - unicismul, dar complexitatea problemelor actuale ale pacientilor a dus catre concluzia ca ar trebui combinate mai multe remedii - pluralismul) pe care, binenteles le cunosc si stiu cum actioneaza si care au fost confirmate de parerea comuna a celor 3 medici care m-au consultat. Ei bine, acest medic de la biorezonanta habar nu are de homeopatie dar printre altele mi-a spus ca aparatul are si aceasta functie - adica poate sa-ti prescrie remedii homeopate si-am zis bine, spune-mi si mie ce spune d.p.v. homeopat. Si aparatul mi-a dat cele 3 remedii pe care eu le stiam deja, plus inca unul despre care nu mai auzisem si care s-a dovedit ca corespundea unei frici foarte bine ascunsa pe care o am. Asa ca , in cazul meu nu functioneaza semiologia. Si sigur ca nu neg existenta sarlatanilor, ca in orice domeniu dar nici nu pot nega tot ce tine de acest aparat. Nu e un panaceu universal, evident, dar e un instrument folositor. A, si mi-am mai amintit ceva iti mai poate prescrie si remedii din terapia florala Bach, o terapie care mie imi place f. mult si la fel ca si in cazul homeopatiei te scuteste de investigatii indelungi pt a putea sa prescrii un remediu. Adica poate face mai mult decat sa-ti prescrie produse calivita, exista mai multe terapii inglobate in el dar citirea si interpretarea lor tine de priceperea celui care-l foloseste in mai multe feluri de a trata omul. pe mine m-a convis. A, si nu aparatul vindeca!!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
A, si nu aparatul vindeca!!!!

 

Crezi ca se aplica principiul "Scoala si umbla fiule, credinta ta te-a mantuit!" ?

 

Ar fi cam cinic sa fie asa. Cred ca in realitate e asa: "Scoala-te si du-te acasa fiule, credinta ta m-a salvat de la foame pe ziua de astazi!"

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×