Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
cata1975_toader

tratament cu laser genesis impotriva cicatricilor post-acnee

Recommended Posts

Buna ziua!

Ma numesc Catalina si am 32 de ani!

M-am confruntat timp de aproape 10 ani cu probleme legate de acnee. In jurul varstei de 25 de ani acneea mi-a disparut, dar mi-au ramas cicatrici urate, gen gropite, in special pe obraji.

In urma cu 3 saptamani am vazut un reportaj la emisunea "Ce se intampla doctore" de la ProTV , unde era prezentata o metoda noua de tratament pentru aceste cicatrici si in general pentru regenerarea pielii, si anume tratamentul cu laser Genesis. Este un laser non-invaziv, procedura este foarte usoara, fara durerei, fara efecte secundare, cel putin asa era prezentarea facuta. Ideea de baza era aceea ca prin actionarea la nivelul epidermului se stimuleaza crearea de colagen nou in straturile profunde ale dermului si astfel se obtine imbunatatirea aspectului pielii.

Intrebarea mea catre voi este : A UTLIZAT CINEVA O ASTFEL DE METODA SI DACA DA , VA ROG SA IMI IMPARTASITI SI MIE EXPERIENTA VOASTRA. DE ASEMENEA, DACA STITI ELEMENTE DE ORICE FEL LEGATE DE ACEST GEN DE TRATAMENT, DE BINE SAU DE RAU, V-AS RUGA SA IMI SPUNETI SI MIE!

VA MULTUMESC anticipat!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×