Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna tuturor!!!!

A facut cineva tratamentul cu insecte??? sau stie cineva amanunte despre el ??? Este adevarat ca da rezultate sau este doar o afacere pentru a ne scoate bani din buzunar. Am vazut o emisiune pe Antena2 despre acest tratament... Ce parere aveti ???

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
. singurul efect a fost cresterea viremiei.

 

 

Zici asta k si cum nu ar fi de ajuns!!! ai avut mare noroc ca au fost cazuri cand prostiile astea muteaza virusul si apoi poti face si mama interferonului si nu te mai scapi...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

initial am vrut sa postez un raspuns care sa reflecte asa cum trebuie ceea ce simt despre dl. ing. ciuhri si insectele dumisale, dar au trecut patru ani de-atunci si am avut timp sa ma calmez si sa realizez ca prostia se plateste. imi place sa cred ca pe langa prostie a fost si disperare, oricum da, am avut noroc ca eram deja pe tratament cu un antiviral (hepsera), care m-a ajutat in continuare si viremia mi-a scazut din nou la un nivel considerat nedetectabil.

 

pe de alta parte, si asta nu am spus-o in postul meu initial, tratamentul l-a facut si baiatul meu(avea atunci 18 ani) care era purtator si atat. toate analizele lui erau perfect normale, inclusiv viremia, dar cand a facut testele sa vedem daca a scapat de virusul b, asa cum ne asigurase dl. ciuhri, am fost speriati de viremia care crescuse la un nivel aberant, cateva sute de milioane. asa ca a inceput si el hepsera+epivir si abia dupa doi ani a inceput viremia sa scada.

 

nu ma voi erija in a da sfaturi altora, consider ca fiecare decide ce crede mai bine de cuviinta, dar daca as fi stiut atunci ce stiu acum, sigur nu as fi fost de acord cu aceasta gluma de tratament.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna cleomax,

 

Vreau sa ti multumesc ptr relatarea ta. Va fi de mare ajutor ptr amatorii de naturiste si insecte, in alegerea deciziei potrivite.

Fiecare are dreptul sa aleaga ce tratament urmeaza dar sa fie bine informati de consecintele deciziei si sa nu se lase influentati de sarlatani precum angela pop, asta cu insectele si mai erau o groaza care tot apar pe la tv cu false diplome si premii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc tuturor pentru promtitudine!!!

Daca ma gandeam pana acum ca ar putea fi o sansa (macar una la miie) ca acest tratament sa dea rezultate (si credeam asta probabil din disperare!!!) va multumesc ca m-ati adus cu picioarele pe pamant!!!

Data viiitoare cand ma mai bantuie astfel de ganduri (desarte) impuscati-ma repede pana nu se molipsesc si alti :salut: :-

MULTUMESC FRUMOS !!!

SANATATE MULTA!!!!!!!!!

Editat de aida_2007

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut tuturor...

 

Nu mi-o luati in nume de rau - stiu ca va este greu si ca, uneori, simtiti ca nu mai sunt alte solurii, insa insectele domnului ciuhri sau acele sau nu stiu ce alte solutii homeopate in mod sigur nu sunt solutii viabile.

 

Chiar daca interferon distruge parul :pirat: si moralul :P sau lamivudina devine ineficienta in 2-4 ani :ill: , medicina conventionala este singura metoda testata de catre oameni responsabili si intregi la cap 8) 8) . Nu mai credeti in tot felul de "alternative" la medicina conventionala - sansele ca acestea sa functioneze asa cum trebuie sunt astronomic de mici. Nici plantele nu sunt "solutia finala" - pot sa ajute, insa nu rezolva singure o problema atat de complexa cum este hepatita cronica.

 

Aveti grija de voi :P - sunt oameni in jurul vostru care au nevoie de voi. Mergeti la medic :doctor: (dar cautati unul bun, nu orice medic este solutia). Luati-va medicamentele si traiti-va viata.

 

:P :P :dance4: :party:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da,este un sfat intelept si bun de urmat, dar ce ne facem intre timp ,pana cand cei de la casa de sanatate isi fac timp sa se uite si la dosarul nostru.Ei nu se grabesc, dar pe noi ne cam "arde" daca intelegeti ce vreau sa spun.Deci ce luam intre timp,macar sa avem linistea sufleteasca si impacarea ca facem ceva pentru ficatul nostru si nu stam cu mainile in san?????

SANATATE MAXIMA!!!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×