Sari la conținut
Forum Roportal
sp59

Rockul progresiv

Postări Recomandate

Daca stiti Porcupine Tree (Deadwing, Fear of a Blank Planet), atunci stiti si de Steven Wilson al lor, care a scos de foarte curand un album solo, Insurgentes.

Cronici Progarchives:

http://www.progarchives.com/album.asp?id=20537

Mostre:

http://www.myspace.com/therealstevenwilson

 

@ Gryphon: rockul progresiv italian este fascinant, intr-adevar. Eu am inceput de la o coperta de album care m-a intrigat (o trupa cu un singur album, Semiramis - Dedicato a Frazz) si pe urma am vanat prog italian pe unde am putut. E un gen in sine, parca e de pe alta lume, si intr-adevar trebuie descoperit pe cont propriu. La ce-ai scris tu as adauga si alti clasici, Balletto di Bronzo si Locanda delle Fate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Dedicato a Frazz" este excelent, iar coperta albumului este fascinanta. Cateva exemple de mari albume italiene cu art-work superb: "Storia Di Un Minuto" si "Per Un Amico" (Premiata Forneria Marconi), "Uomo Di Pezza" (Le Orme), "Quella Vecchia Locanda" si "Il Tempo Della Gioia" (Quella Vecchia Locanda).

 

Am ascultat de mai multe ori "In Absentia" a lui Porcupine Tree, dar nu m-a prins deloc. Poate ar trebui sa mai incerc, dar parca nu ma mai tenteaza nimic din zona lor.

 

Ieri am pus "Lateralus" (Tool). Mai mult decat interesant, complex si dark. Merita!

 

Zilele urmatoare voi trece prin discografia Kansas si cred ca voi incerca ceva post-rock (Sigur Ros, Explosions In The Sky).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×