Andradada 2 Report post Posted July 14, 2005 Va-ti saturat de emisiunile alea obisnuite!!!...abonativa la PANORAMIC TV....si veti vedea televiziunea cu alti ochi :band: Panoramic Tv 7:00-Rasuna Clopotelul 7:30-Gimnastica de inviorare a scheletilor 8:00-Soimii cimitirului-film serial...... M-am trezit intre morminte 8:30-Mortul si sanatatea-obezitatea scheletilor 9:00-Pentru cavoul de-voastra,moda zilei-pantaloni stransi pe oase,reteta duminicala-ciorba de fosile 9:30-Moartea la sate,recolta grabnica a padurilor de pe morminte.Muzica populara cu Ion Ciobanescu=Ma dusei in deal la morga M-am trezit intre morminte Aoleu!!ce-am putrezit 10:00-Bucuriile liturghiei,suita de costiug,Fuga din cimitir 10:30-De Straja cimitirului-interviu cu 2 vampiri 11:00-Umor-film de desene anitate=Ghici cine vine la parastas 11:30Slagar in putrezire-prezinta George Putrezscu,din cuprins 1-Cavoul nostru,cuibusor de nebuni 2-Aseara ti-am dat tamaie 3-Sicriul cu zurgalai 12:50-Sport,atletism-saritura la costiug:zece metri cruci,saritura de pe capela.Fotbal-Fc Oase contra A.sa Tamaie 14:30-1001 seri-Adio Viata 19:00-Telejurnalul Cimitirului..prez Adrian Preotescu 19:30-Cimitelex-Noutati din Crematoriu 20:20-Film in premiera =Cine a infipt cazmaua in gura mortului 22:25-Romante-Batrane cimitir,te las cu bine Mortul meu de peste Olt Te-astept diseara-n crematoriu 22:40-Telejurnal-ultimele stiri din cimitire si lupta contra risipei de lumanari 23:000-Stimati Scheleti si alti telesputraziciuni odihniti-va-npace,va ureaza Ana-Maria Tarana 23:10-Inchiderea programului Hora ingropaciuni........si nu doar pentru.....putreziciuni.... :De 8) :De Share this post Link to post Share on other sites
MORRIGAN 1 Report post Posted July 14, 2005 Va-ti saturat de emisiunile alea obisnuite!!!...abonativa la PANORAMIC TV....si veti vedea televiziunea cu alti ochi :crazy: Panoramic Tv 7:00-Rasuna Clopotelul 7:30-Gimnastica de inviorare a scheletilor 8:00-Soimii cimitirului-film serial...... M-am trezit intre morminte 8:30-Mortul si sanatatea-obezitatea scheletilor 9:00-Pentru cavoul de-voastra,moda zilei-pantaloni stransi pe oase,reteta duminicala-ciorba de fosile 9:30-Moartea la sate,recolta grabnica a padurilor de pe morminte.Muzica populara cu Ion Ciobanescu=Ma dusei in deal la morga M-am trezit intre morminte Aoleu!!ce-am putrezit 10:00-Bucuriile liturghiei,suita de costiug,Fuga din cimitir 10:30-De Straja cimitirului-interviu cu 2 vampiri 11:00-Umor-film de desene anitate=Ghici cine vine la parastas 11:30Slagar in putrezire-prezinta George Putrezscu,din cuprins 1-Cavoul nostru,cuibusor de nebuni 2-Aseara ti-am dat tamaie 3-Sicriul cu zurgalai 12:50-Sport,atletism-saritura la costiug:zece metri cruci,saritura de pe capela.Fotbal-Fc Oase contra A.sa Tamaie 14:30-1001 seri-Adio Viata 19:00-Telejurnalul Cimitirului..prez Adrian Preotescu 19:30-Cimitelex-Noutati din Crematoriu 20:20-Film in premiera =Cine a infipt cazmaua in gura mortului 22:25-Romante-Batrane cimitir,te las cu bine Mortul meu de peste Olt Te-astept diseara-n crematoriu 22:40-Telejurnal-ultimele stiri din cimitire si lupta contra risipei de lumanari 23:000-Stimati Scheleti si alti telesputraziciuni odihniti-va-npace,va ureaza Ana-Maria Tarana 23:10-Inchiderea programului Hora ingropaciuni........si nu doar pentru.....putreziciuni.... :De 8) :De [snapbacca]55014[/snapbacca] tare faza cu Te-astept diseara-n crematoriu ::band:: :: :: ::crazy:: as vrea sa vad si eu asa emisiuni la TV.si asa ceva interesant nu prea este.daca au putut face acel ...canal de muzica...daca pot spune asa(Taraf), pot face si asta.nu e prea greu.si asa de morti nu ducem lipsa Share this post Link to post Share on other sites
Vero 0 Report post Posted August 1, 2005 :blinca: stati putin..programul asta exista cu adevarat? Share this post Link to post Share on other sites
Andradada 2 Report post Posted August 1, 2005 :good: :doh: nu.........e ..doar asa..de distractie...dar ar fii fain chiar sa fie..nu :doh:" ::doh:: Share this post Link to post Share on other sites
Vero 0 Report post Posted August 2, 2005 whew..ma gandeam eu.. ::good:: Share this post Link to post Share on other sites
MORRIGAN 1 Report post Posted August 2, 2005 whew..ma gandeam eu.. ::good:: [snapbacca]58129[/snapbacca] ar fi totusi ceva interesant...mult mai bun ca nou post de muzica super ascultat si cretin...TARAF! Share this post Link to post Share on other sites
Vero 0 Report post Posted August 2, 2005 hmm...nici macar n-am auzit de el..dovada cat ma uit la tv.. ::good:: comentariul tau ma face sa ma bucur totusi ca nu ma uit.. Share this post Link to post Share on other sites