Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Cimpoacă

Cristina Spătar s-a hotăr

Rate this topic

Recommended Posts

Regina R&B va imbraca, in sfarsit, rochia de mireasa. Cristina Spatar si Alin Ionescu se vor cununa religios pe data de 26 iulie, la mai bine de jumatate de an dupa ce si-au oficializat relatia in fata ofiterului Starii Civile.

 

Si pentru ca este un eveniment mult asteptat de cei doi, va avea amploarea cuvenita. Petrecerea se va desfasura pe domeniul Stirbei, in Buftea, iar alaturi de miri vor fi nicimai mult si nici mai putin de 400 de invitati, majoritatea parteneri de afaceri ai lui Alin.

 

Cristina a declarat pentru numarul de azi al revistei "Story" ca, desi toate detaliile sunt puse la punct, nu s-au hotarat inca cine le vor fi nasii. In functie de vreme, nunta va avea loc in aer liber, sala fiind astfel conceputa incat sa poata fi acoperita in caz de precipitatii.

 

Si pentru ca este superstitioasa, Cristina nu va canta la propria nunta. In schimb, aceasta i-a contractat deja pe "Lautarii" lui Botgros si pe Irina Loghin. Lista artistilor nu se incheie, insa, aici, viitoarea mireasa fiind in discutii si cu altii.

 

Desi sotul ei isi va cumpara costumul din Italia, Cristina Spatar nu s-a hotarat inca asupra marcii. Cel mai probabil va apela tot la serviciile lui Catalin Botezatu. Cert este ca va fi o mireasa clasica, imbracata in rochie alba cu corset si crinolina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×