Sari la conținut
Forum Roportal
uncopil

Cabinete stomatologice din Romania

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna! Pentru cine cunoaste, va rog recomandati-mi un dr. stomatolog bun , in Iasi. Am probleme cu dintii din fata si cred ca trebuie sa-mi puna lucrare, de aceea vreau un dr. care sa lucreze finut....si fara durere :cheer:

Multumesc!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un site organizat pe judete din Romania, gasesti super usor un stomatolog. Si pe deasupra ofera promovare online gratuita pentru cabinetele stomatologice. Daca te stii in stomatologie poti adauga tu diferiti termeni . E super;)

 

www.dentistonline.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Buna! Pentru cine cunoaste, va rog recomandati-mi un dr. stomatolog bun , in Iasi. Am probleme cu dintii din fata si cred ca trebuie sa-mi puna lucrare, de aceea vreau un dr. care sa lucreze finut....si fara durere :D

Multumesc!

 

Eu pot s aiti recomand un doctor foarte bun. E vis-a-vis de hala cabinetul. In aceeasi cladire cu casa de pensii sau ce o fi acolo, unde a fost fostul orange shop. Intrarea se face chiar in continuarea trecerii de pietoni de la hala. Se urca la etaj. Este si un logo pe acolo. Domnul doctor se numeste Spa^nu. Lucreaza suuuper. Si eu am fost tratata aoclo, mama si-a pus lucrare intreaga din protelan.... tata lucrare partiala...e super de treaba si el si lucreaza extraordinar de bine. Bafta!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×