Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
ionut99

ajutor!

Recommended Posts

In data de 5feb. am avut un contact sexual cu prietena mea... am facut-o cu prezervativ, am ejaculat in el, apoi peste 10 min am facut-o din nou dar fara prezervativ..ea se imbolnavea normal in 10 11 si sa imbolnavit in 9 feb....a trecut ceva timp iar peste 15 zile a facut un test de sarcina care a iesit negativ...prin data de 24 seara a inceput sa sangereze cate putin...in 25 dimineatza a mai facut un test si a iesit tot negativ...dupa care in 26 iar a sangerat aporoape toata ziua cate putin.....nu stiu ce sa intampla.......apoi ia trecut......iar din nou inainte sa se imbolnaveasca prin 3 martie....m-am culcat cu ea ....si sa rupt prezervativul....a luat pastila de a doua zi.....iar prin 8 9 a inceput sa sangereze usor....timp de 2 3 zile tot sangera...iar acum astepam sa vdm ce se intampla daca se imbolnaveste sau nu......ce poate sa fie ??? help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se cheama menstruatie. Ciclu. Da? Nu "se-mbolnavea".

Daca are sangerari intermenstruale trebuie sa se duca la doctor pentru ca nu este ceva normal. Poate sa fie de la pastila de a doua zi, fie o problema hormonala, poate fi un chist sau ceva mai grav. Deci la doctor, ca aici pe forum nu o poate consulta nimeni.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

salutari!

uite ca ajung si eu sa cer sfaturi...

as fi foarte fericita daca m-ar ajuta cineva intr-o problema care ma preseaza si ma pune intr-un impas foarte mare. si ma deprima. stiu ca in cazul in care apare o candidoza (la mine din cauza ca am luat multe antibiotice zilele astea) e de urmat un tratament si mai stiu ca anticonceptionalele ar trebui lasate la o parte pentru ca favorizeaza infectia. care e problema la mine? iau anticonceptionale de 11 zile,(am luat si inainte, acum 4 luni m-am oprit, dupa un an de anticonceptionale) iar in ziua a 4-a am avut un contact sexual neprotejat (insa fara finalitate din partea partenerului, deci fara ejaculare, si nu eram la ovulatie). ce ar trebui sa fac acum? sa intrerup anticonceptionalele pt a putea face tratamentul pt candidoza sau sa le iau in continuare cu riscul de a-mi agrava...chiar nu stiu daca sunt riscuri sa raman insarcinata daca intrerup acum... apropo de yasmin, de-astea iau si eu si medicul mi-a zis ca sunt cele mai sigure in vederea prevenirii unei sarcini dar au si o parte rea...multe multe efecte negative. (printre care si candidoza, mai ales ca le-am combinat cu antibiotice...) :cheer:

:stars: va rog raspunde-ti-mi cat mai...eficient !

Share this post


Link to post
Share on other sites
salutari!

uite ca ajung si eu sa cer sfaturi...

as fi foarte fericita daca m-ar ajuta cineva intr-o problema care ma preseaza si ma pune intr-un impas foarte mare. si ma deprima. stiu ca in cazul in care apare o candidoza (la mine din cauza ca am luat multe antibiotice zilele astea) e de urmat un tratament si mai stiu ca anticonceptionalele ar trebui lasate la o parte pentru ca favorizeaza infectia.

Nu intrerupi anticonceptionalele, pentru ca chiar daca le-ai intrerupe, nu te ajuta sa te vindeci, Urmezi tratamentul pentru candidoza in paralel cu anticonceptionalele. Daca vrei sa le intrerupi, le intrerupi dupa ce ai terminat folia, inteleg ca ai luat doar jumatate de folie.

DE fapt: de unde stii exact ca ai o candidoza? ia facut examen de secretie? Pentru ca s-ar putea sa fie numai simptomele, dar din alta cauza, fara sa existe vreo infectie cu candida.

care e problema la mine? iau anticonceptionale de 11 zile,(am luat si inainte, acum 4 luni m-am oprit, dupa un an de anticonceptionale) iar in ziua a 4-a am avut un contact sexual neprotejat (insa fara finalitate din partea partenerului, deci fara ejaculare, si nu eram la ovulatie). ce ar trebui sa fac acum? sa intrerup anticonceptionalele pt a putea face tratamentul pt candidoza sau sa le iau in continuare cu riscul de a-mi agrava...chiar nu stiu daca sunt riscuri sa raman insarcinata daca intrerup acum... apropo de yasmin, de-astea iau si eu si medicul mi-a zis ca sunt cele mai sigure in vederea prevenirii unei sarcini dar au si o parte rea...multe multe efecte negative. (printre care si candidoza, mai ales ca le-am combinat cu antibiotice...) :cheer:

:stars: va rog raspunde-ti-mi cat mai...eficient !

Nu intrerupi anticonceptionalele. Nu iti agraveaza boala. Si da, sunt riscuri sa ramai insarcinata daca intrerupi pilulele, normal! Desi nu inteleg de ce iti pui problema asta, tu continui relatiile cu prietenul tau stiind ca tu ai candida? Macar un prezervativ foloseste. Si BTW, ar trebui sa se trateze si prietenul, pentru ca precis a luat si el candida.

Edited by Enki
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

mersi mult.

nu am continuat nimic cu prietenul meu, pentru ca de acum o saptamana, cand s-a intamplat contactul sexual, nu ne-am mai vazut si nici nu aveam eu simptomele astea care abia de 2 zile mi-au aparut ( secretii mai abundente, senzatie de mancarime, si mi se pare normal sa fac pauza pana ma tratez) (orice e posibil, oricum. mersi inca o data pt raspuns!)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×