Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
razvansih

Monica Danetiu-Pana scriitoare Americana de origine Romana

Recommended Posts

Daca nu stiti de ea, vizitati websiteul ei din America: http://www.monicadanetiupana.com/

 

Am fost uimit sa descopar ca avem o scriitoare de origine Romana in America care are mare succes! Cum este posibil ca noi sa nu avem habar? In schimb stim cu lux de amanunte cine ne face natiunea de ras pe-afara...

Ma rog, sa nu divaghez de la subiect. Editura Quality Books va publica primul volum din seria de romane de spionaj, Freedom Underground, al acestei scriitoare. Ceea ce este si mai interesant, este ca aceasta serie de romane are ca protagonisti doi agenti Romani...nu am mai auzit sau citit ceva asemanator pana acum! Am citit multe carti de spionaj cu agenti de toate culorile si natiile, dar niciodata Romani! Cred ca ar merita interesul cititorilor Romani din plin! Este o chestie unica care n-a mai fost facuta niciodata!

 

Puteti vedea cartea, care se numeste Inocenta Pierduta, aici: http://www.qualitybooks.ro/in-curs-aparitie/

 

Poate ca sunt eu nebun :) , dar cred ca merita sa i se faca reclama nationala...un scriitor Roman in America face furori si presa noastra doarme! :tease: Scuzati-ma, dar as vrea sa mai stiu si de Romani care ne fac cinste! :crazy:

 

Va rog din suflet pe toti care cititi mesajul meu sa scrieti pe forumul de la Quality Books in sprijinul acestei carti care cred ca poate deveni o senzatie nationala daca i se va acorda atentia pe care o merita! :o:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc razvansih! 8) :) ;)

 

Am vazut siteul scriitoarei si am ramas foarte impresionata...are niste recenzii super tari la cartile pe care le-a scris de la publicatii recunoscute ca New York Times. M-au intrigat si subiectele cartilor...spionaj, Al'Qaeda, terorism Islamic, agentii antiteroriste ultra secrete, CIA...si in in mijlocul lor doi agenti Romani...foarte interesant. Daca apar si pe la noi, o sa le citesc in mod sigur. :P

 

Stii ceva de vreo data de publicare? M-am uitat si pe pagina de la Quality Books si nu spune nimic, decat ca e in curs de aparitie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×