roportal 21 Report post Posted July 11, 2005 In weecaend am facut niste modificari in cadrul sectiunii revista presei (utile zicem noi) astfel incat puteti vizualiza stirile chiar din aceeasi pagina intr-o mica fereastra (care se deschide imediat sub stire). Din pacate aceasta facilitate poate fi utilizata decat de cei care folosesc IE si Firefox. Am pus inca un linca "[...]" care duce direct spre stire tocmai pentru cei care folosesc alte browsere. Share this post Link to post Share on other sites
roportal 21 Report post Posted July 11, 2005 Problema cu Opera a fost rezolvata daca mai vedeti vreo problema va rog sa-mi spuneti. Share this post Link to post Share on other sites
Dj Hestia 3 Report post Posted July 12, 2005 Din pacate aceasta facilitate poate fi utilizata decat de cei care folosesc IE si Firefox. [snapbacca]54340[/snapbacca] Merge foarte bine si cu Avant! :oca: Nice job! Share this post Link to post Share on other sites
Aikaterine 0 Report post Posted July 24, 2005 Si in Netscape se deschide fereastra in aceasi pagina , doar ca eu am ajuns la "revista presei" cu linca direct din favorites :) Arata foarte bine si e intr-adevar utila schimbarea. :doh: Share this post Link to post Share on other sites