Sari la conținut
Forum Roportal
Acamandur

Taxele in Romania

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Un amic sustine un proiect ''know how'', esentialul in demararea unei afaceri, de la stadiul de proiect pana in momentul in care iti merge treaba si nu mai dormi decat vreo 4 ore pe noapte din cauza ei.

Binenteles ca un punct forte in Romania sunt taxele relatic mici pentru infiintarea, deschiderea si desfasurarea unei activitati pronind de la propria idee, sau ma rog.. o idee ''imprumutata''.

Intrebare mea este urmatoarea... Cati ani vom mai beneficia de asa zisele ''taxe mici'' incat sa iti poti face un plan de afaceri , sa il materializezi iar apoi sa iti intretii si sa iti dezvolti propria activitate ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu mi se par mici taxele pentru ca de fapt ele trebuie corelate si cu potentialul pietei. Si la noi platesti daca "imprumuti" ideea franciza, dar nimeni nu-ti garanteaza reusita. Daca ai nevoie de salariati nu-i vei gasi. Daca totusi ii gasesti vor fi de slaba calitate si te vor fura. Sint multe cheltuieli indirecte. Materiile prime si energia sint foarte scumpe. La infintare intr-adevar- nu-i un capat de tara, dar daca vrei sa functionezi se complica tare treburile.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×