Sari la conținut
Forum Roportal
adi_44

Leac - hepatita B, C, D?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Va salut...

mi-a spus mama mea despre o emisiune la tv cu DR CUHRI care pretinde ca are o plasa cu diplome medalii pt inventii studii de tot felu si diverse brevete.....

Sustine cu tarie ca el poate vindeca hepatita in procent de 60% pt hep B si 45% C cu niste medicamente facute din insecte .

pe mine sa fiu sincer m-a cam vrajit tainele de a inpartasii speranta bolnavilor, eu apropae k as fi dispus sa merg la Bucuresti sa-l caut sa vad ce tratament imi propune...

 

Voi ce parere aveti? ...merita incercat?...cunoasteti cazuri in care s-a incercat tratamentul si si-a dovetit eficacitatea?

 

astept parerile voastre si sa veniti cu copletari daca stiti mai multe...

 

Sanatate!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

N-ai decat sa il imbogatesti pe Ciuhrii. Nici o cunostinta de a mea, din cele care au facut tratamentul cu insecte, nu a iesit nedetectabil dupa.

Ce spune la Tv, e una, realitatea e alta. Dar reclama e sufletul comertului, nu?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt de aceeasi parere Magy , din surse sigure va spun ca dupa 6 luni de tratament analizele erau in crestere si a fost un timp pierdut , cred ca mai mult efect si-ar fi facut silimarina . Pe perioada tratamentului nu este voie sa luam altceva dor capsulele respective , de 3/ zi

Sunt putini oameni in ziua de azi care vor cu adevarat sa ajute .

Apropo, ati vazut ce cabinet are? super fain si central .

imi cer scuze daca deranjez pe cineva cu aceste afirmatii , adevarate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna la toti!

Apropo de ciuhrii , ieri l-am vazut la tv pe o antena nu mai stiu care, dar vreau sa va spun ca de cateva ori in viatza mea am reusit sa ma controlez si sa ma abtin.Realmente m-am lluptat cu mine sa nu folosesc nr de telefon afisat pe ecran si sa-l intreb de ce in continuare duce lumea in eroare cu medicamentele lui "facatoare de minuni", si daca a avut curiozitatea sa intre de ex pe un forum de hepatitaC si sa vada ca nimeni dar absolut nimeni care a cumparat hepato-liz nu a scapat de virusi.Eu am multe cunostiinte care au patit ca mine, multa incredere, multi bani si nici un rezultat.

 

Sa aveti grija de voi!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

adi 44,

eu am incercat binefacerile tratamentului d-lui "doctor" Ciuhrii; si....frectie la picior de lemn; ZERO; noroc ca mi-a venit mintea la cap si dupa 4 luni am renuntat. Vreau sa-ti spun ca acelasi "tratament binefacator si miraculos" il da pentru toate bolile. Cat stateam la clinica la el , asteptand sa-mi vina randul, n-am gasit nici macar o persoana care sa-mi spuna ca i-a ajutat la ceva acest tratament. Asa ca.....las-o balta!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

cea mai rea chestie in tratamentul sarlatanului e ca pretinde ca este un tratament antiviral. cu totii stim ca hepatoprotectoarele, regimul de viata sanatos nu duc la anihilarea virusului. alte tratamente au avut bunul simt sa precizeze ca nu sunt antivirale ci doar duc la imbunatatirea starii de sanatate a ficatului.

dar sarlatanul te atinge unde te doare mai rau: la virus. iar asta e cel mai grav. :crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×