Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
ALX

Nu stim sa gestionam fondurile de investitii...

Recommended Posts

Da, exact ce scrie si in titlul topicului.

Milioane de euro sunt returnati anual pentru simplul fapt ca nu avem proiecte de investitii. E ca si cum vecinul de alaturi care are vila ultimul racnet cu piscina si tot ce trebuie iti da bani sa iti construiesti si tu ceva asemanator (si sa-i dai banii inapoi intr-o anumita perioada de timp), iar tu nu vrei.

Ca sa nu mai vorbesc de domeniul legislativ din constructii unde in loc ca proiectele noi care apar sa fie rapid verificate, avizate si date spre executie se plimba de la o comisie de evaluare la alta si zac prin nu stiu ce birouri in dulapuri prafuite.

Cel mai concret exemplu este cel de la Constanta pe care sigur la-ati vazut toti.

Va intreb eu pe voi: oare chiar asa prosti suntem ? Oare chiar cei de la putere nu-si dau seama ca UE-ul incearca sa ne ajute iar noi ii intoarcem spatele ?

E chiar atata de greu de gestionat o suma de bani ? Pardon, nu gestionat, ci CHELTUIT. Pentru ca asta e: NU STIM SA CHELTUIM BANI EUROPENI.

Zac in banca si noi ne uitam la ei.

Asta ma face sa ma intreb: meritam cu adevarat aderarea in structurile Uniunii Europene ?

:agresiv:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ALX,eu am impresia ca ,guvernarile care sa-au succedat pana acum ,au un interes meschin de a tine populatia la un anumit stadiu de saracie.

E pararea mea;dar daca te uiti la legile care sa-au dat pana acum vei vedea ca legile lovesc ( :agresiv: )doar in cei cu venituri medii sau mici,si atunci cand se incearca dezvoltarea unei clase ...se face tam -tam ,ca ce fac ei ptr popor ,ca mai apoi sa -i dea cu palma in ceafa......

Ex:scaderea valorii dobanzilor(ce aere isi dadeau )...ca mai apoi sa limiteze creditele :- Aici n-are de pierdut decat omul simplu.Corect?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adevarat graiesti !

:agresiv:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×