Sari la conținut
Forum Roportal
ceapaev

Autocad 2002

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

:stars: Autocad 2002

Poate imi dati un ajutor.Am Autocad 2002,dar nu am o documentatie in romana pentru lucru cu pictogramele,sau o traducere macar a pictogramelor.Vreau sa invat sa proiectez mobila: o masa,un dulap chestii marunte ca sa ma invat sa lucrez cu mousul.Aveti o documentatie in romana pentru icoanele din toolbaruri,pentru trasarea cu mousul,pentru customizarea autocadului ?

Multumesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cu 2002 mergi foarte mult pe comenzi, iar pentru mobila unde ai nevoie foarte mult de functii gen: extrude, revolve etc etc.. lucrul in 3d este greoi tocmai din slaba randare in wire sau hiden lines, dar pentru usurinta iti recomand o versiune mai recenta asta daca dispui de resurse pentru a achizitiona o licenta mai costisitoare.

Daca lucrezi intr-o societate, convige directorul sa achizitioneze o versiune dupa 2004 preferabil eventual si un curs pentru autocad care prinde bine.

Pentru mobila de serie iti recomand un program specializat in care sa nu iti bati capul prea mult construind un dulap cu toate detaliile de productie incluse pentru fiecare comanda !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×