Sari la conținut
Forum Roportal
cosmialex

vista home premium

Postări Recomandate

am un laptop din spania si nu pot sa ai schimb limba, am cautat p net language pack am pus eu unu dar nu merge, unde sa caut mai exact sau ce sa caut sa downlodez? mersi mult... :)

Trebuie să ai licenţă pentru a putea schimba limba.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
am un laptop din spania si nu pot sa ai schimb limba, am cautat p net language pack am pus eu unu dar nu merge, unde sa caut mai exact sau ce sa caut sa downlodez? mersi mult... :lol:

Incearca aici. http://www.microsoft.com/downloads/thankyo...;displayLang=en

Eu am avut aceeasi problema. Spaniolii fiind mai inceti la minte nu stiu altceva decat limba lor si nici pe aia bine. Sunt de 2 ani in Spania si stiu ce vorbesc. Am 3 pc-uri dintre care doua dintre ele cu home premium bineinteles in spaniola. Cu linkul de mai sus am rezolvat problema. Pe cel de al treilea am Ultimate si acolo nu e o problema pt ca la updates iti apar language packs vreo 30 din cate imi amintesc, inclusiv romana dar nu recomand instalarea in romana pt ca cei care au facut traducerile pur si simplu au tradus cuv. cu cuv. Probabil ar fi fost mai reusita daca puneau pe cineva care avea habar ce ar fi trebuit sa insemne unele dintre optiuni, dar oricum pe general e cat de cat ok.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×