Sari la conținut
Forum Roportal
jennyk

windows vista

Postări Recomandate

Mi-am adus un laptop din America si era instalat Windows vista pe el.Am incercat sa pun Xp,pt ca am inteles ca e mai bun,dar mi s-a spus ca e codat si ca nu se poate pune xp.Ce pot sa fac,ca eu nu ma prea pricep.Este oare posibil sa pun Xp pe el?Va rog dak stiti ,sa ma ajutati!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poti pune ca fratimiu tot asa si-a luat un leptop si avea vista si nu a putut pune el xp nu stiu din ce cauza si la dus la un magazin de calculatoare si a platit 600 de mii parca si i-a pus xp-ul si ia dat si drivere sper sa te ajute ,fa o incercare :)

Editat de Walkman

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Poti pune ca fratimiu tot asa si-a luat un leptop si avea vista si nu a putut pune el xp nu stiu din ce cauza si la dus la un magazin de calculatoare si a platit 600 de mii parca si i-a pus xp-ul si ia dat si drivere sper sa te ajute ,fa o incercare :jester:

Mersi mult de ajutor,o sa incerc ,sper sa reusesc!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:P) hehehe ... nu exista un laptop sa nu poti pune xp pe el. Am si eu un laptop si din cauza ca HDD-ul e sata nu puteam pune xp pe el, am intrat in bios si am modificat sa simuleze normal sa nu fie sata si a mers. Dupa un timp am vrut sa folosesc viteza coputerului la maxim si am cautat driverele pt HDD pe net, am dat format, am dat f6 sa instaleze drivere de terte parti si am bagat cd cu drivere sata. A MAERS SI MERGE SI ACUMA :pardon:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×