Sari la conținut
Forum Roportal
Ampera

Dinastia Castro

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Fidel Castro s-a retras de la conducerea tarii. Sunt foarte curioasa ce urmari o sa aibe pentru tara. Momentan fratele lui e papusarul sef, dar se anunta alegeri. Greu de crezut ca o sa se schimbe ceva. Cand mi-am intrebat amica cubaneza '' Cum merge treaba? sunteti multumiti? Astepti sa se schimbe ceva? si ce?'', mi-a aruncat o privire taioasa si mi-a spus ''Eu sunt pro Castro'' si discutia s-a oprit acolo. D-atunci stau pe ganduri, dorim noi schimbarea? Doreste USA schimbarea? Doresc doar ceilalti schimbarea? cum ramane cu ce vrea poporul cubanez?. Si ca o paranteza, gasesc Cuba a fi o perla pe plan turistic, si asta acum, cand nu a venit schimbarea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hey Ampera, intai ce fac pisicutele? :jester:

 

El Lider Masimo Se pare ca si-a cam incheiat socotelile...si tinind cont ca are 80 de ani D-zeu l-a cam tinut pe pamintul asta, sau poate a uitat de el? :jester:

Daca moare va fi instaurat un regim democratic si Usa isi va ridica embargoul? Vom vedea...Cert este ca a rezistat si nu-mi explic cum....

Editat de Kahila

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
.Cert este ca a rezistat si nu-mi explic cum....

 

Pai exact cum a rezistat si Ceausescu atata timp ..noroc ca au intervenit rusii ..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Recent am vizionat "Che" cu Benicio del Toro in rolul principal si trebuie sa recunosc ca,alaturi de Fidel,a reprezentat bastionul luptei poporului cubanez impotriva dictaturii lui Batista. Deplang soarta de care a avut parte,insa el intotdeauna a fost un idealist si a crezut pana la capat in convingerile si conceptiile sale. Glorios si onorabil a fost momentul in care a vorbit la sediul ONU in fata reprezentantilor Natiunilor Unite avand haina soldaţeasca pe el. Pe oamenii de acest gen nu trebuie sa-i lasam sa piara in negura vremurilor,pentru ca idealurile pentru care au murit sa fie mereu vii.

Editat de AH45

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×