Sari la conținut
Forum Roportal
egreta alba

Pentru cine a facut tratamentul..

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

va rog sa-mi spuneti in cat timp trec efectele secundare ale tratamentului...eu l-am incheiat si sunt disperata, am senzatia ca nu se mai termina starea asta...:lol2:

 

eu am terminat trat in dec 2006, insa si acum mai am zile cu ameteli, zapaceala aceea caracteristica si mancarimi, in special pe picioare si uneori pe coate si corp ....nu stiu cand vor disparea, ca m-am saturat ;)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am terminat pe 25 ianuarie 2008. Sunt bine, chiar foarte bine, n-am nimic, doamne sper ca interferonul si-a facut "datoria" si voi scapa de virus , mai sper ca totul o sa fie ok pe mai departe.

Paty tu cum te simti? ti-a mai trecut ?

Sanatate tuturor .nicoleta

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nicoo,

Mi-am facut punctia si cam intr-o saptamana voi sti rezultatul. Ma simt mai bine; mai am uneori mancarimi, ameteli, dureri musculare, oboseala, dar fata de ce-a fost - e floare la ureche. MAi am si probleme cu somnul; nu dorm mai mult de 4-5 ore pe noapte. M-am ingrasat vreo 2 Kg, a inceput sa-mi creasca parul.

Tu ti-ai mai facut analizele? O viremie, ca stiu ca punctia nu ai mai vrut sa faci.

Acum, mai iei vreun tratament? Eu iau doar niste calciu.

MAi vorbim; pa!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

buna Pati,

M-am bucurat mult , sincer , afland ca te simti mai bine. Eu nu mi-am facut analize, dar ma simt ok , parul isi revine , m-am ingrasat . In continuare beau suc , si as manca mereu. In mom in care o sa-mi fac analizele o sa-ti scriu .

Sanatate multa si ai grija de tine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nico, Pati, Egreta,

 

Totul trece :-, unii au tot felul de probleme, la noi sunt asa din cauza tratamentului. Eu am terminat in 2004 si tot am mancarimi uneori pe picioare, apoi mai am dureri in spate si uite asa le ducem fiecare cum putem. Astept sa se face vaccinul si sa intre in tara.

 

Va pup pe toate si sa auzim numai de bine. Nico imi doresc din suflet sa-ti iasa nedetectabil !

 

:o: :P

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc Ela ,

Mi-am facut analizele mai putin viremia si punctia( care nici n-o fac) . Rezultatele sunt excelente: TGO 11 TGP 13 , colesterol 157 ..... toate sunt bune mai putin calciu =8,1 limita minima fiind 9 .

Nu-mi vine a crede, pe toata durata tratamentului transaminazele imi erau mari . Secretul meu oricand vi-l impartasesc si voua , incredere in bunul Dumnezeu , n-am luat-o razna ca aduc mereu vorba de Dumnezeu . Pe mine m-a ajutat mereu, am obtinut tratamentul fff repede, adevarat ca am avut fibroza 3 dar sunt si altii care si-au depus dosarele si inca n-au inceput tratamentul . Al doilea lucru a fost familia care m-a sustinut si care s-a rugat mult pentru mine. Fiecare interpreteaza aceste vorbe cum vrea dar eu vi le spun din suflet si va asigur ca in afara de C-Med 100 altceva n-am luat pe perioada unui an intreg de tratament. Sanatate tuturor cititorilor , incercati duminica sa mergeti la biserica , o sa va simtiti altfel , mai linistiti , mai increzatori .

Scuze daca am deranjat pe cineva. Nicoleta

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
va rog sa-mi spuneti in cat timp trec efectele secundare ale tratamentului...eu l-am incheiat si sunt disperata, am senzatia ca nu se mai termina starea asta...:doh:

Buna egreta! Mi-am revenit mai bine cam la 6 luni de la terminarea tratamentului. In schimb acum realizez, citind aici, ca mancarimile pe care le mai am pot fi ramasite de la tratament. Eu tot incercam sa le leg de mancare, creme sau imbracaminte. Nu credeam ca sunt efecte secundare prelungite. Super! Cel putin am o explicatie! :D

Sanatate la toti!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

cu increderea ca va fi bine, va doresc sanatate maxima!

am facut doua serii lungi cu intron A

fara efecte secundare exagerate

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×