Sari la conținut
Forum Roportal
Rilley

Un mic ajutor daca se poate acorda

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna.. cer ajutorul vostru, pentru a modifica ceva,

[*]e pe google.. un program numit "PhpXplorer3" .. pt ca sa il downloadati.. e pe google.. scrieti "PhpXplorer3"

deci care ma puteti ajuta.. dupa ce il rulati (xampp sau.. un host php5)... va logati cu user root si pass root.. si cand sunteti logati daca va uitati bine apare acel meniu din partea stanga..si defiecare data cand ma logez in cont trebuie sa dau acel [-](hide menu) ca sa disparra meniul..

[*]cerinta mea eeste..urmatoarea

nu se poate cumva cand ma logez sa numi apara..acel meniu din stanga.. cel cu home... "Welcome Administrator,.." ? sa imi apara doar minimizat.. si doar cand vreau eu sa il pot maximiza.. cu [+] decci sa ramana meniul dar defiecare data cand ma logez sa nul deskida..

[*]mentionez ca

scriptul e facut credca 70% in javascript/ajax... si e cam mare .. adik destul de mare..eu am incercat putin sa fac ceva.. cu un plugin din firefox (xray) care imi arata codu java la fiecare buton fereastra tot.. dar dupa ce am cautat codu.... lam gasit in cel mai lung fisier .JS... cu vreo 2000000 de lini.. apoi nuj exact ce trebuie facut ca sa nu apara:))..

[*]un mic ajutor

<div class=pxToolbar pxSplitToolbar></div> e fereastra .. asa cred.. cu ce am depistat eu cu (pluginul de mozila .. xray) iar butonu e <a class=pxTb>[-]</a> .. asa cred..

 

[*ps: scuze daca am gresit cu ceva, daca am facut reclama sau cv.. va rog care puteti sa ma ajutati.. as ramane foarte recunoscator, bye bye..]

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
si cu ce te incurca..? :jester:

 

pai mai inerveaza defiecare data tre sa il minimizez acel meniu... nu se salveaza in cookies sau undev.. e setat in javascript :| :jester:( ajutama doar sa nu mai apara.. ONLOAD.page.. numa daca dau eu +

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×