Sari la conținut
Forum Roportal
blue_wings

Grecia - Insula Thassos

Postări Recomandate

Grecian Flags | National Flag of Greece for Sale Online | UK

https://www.dcnews.ro/conditii-de-calatorie-in-grecia-ultimele-informatii-ce-se-intampla-daca-esti-testat-pozitiv-la-granita_865031.html

Iată ultimele informații despre condițiile de călătorie în Grecia.

Pentru cei care intră în Grecia din SUA, Canada sau Australia, regulile sunt aceleași, cu diferența că este acceptat certificatul digital specific, care nu este cel cunoscut drept ”certificatul verde” emis în concordanță cu reglementările europene. 

Ce se întâmplă dacă ești testat pozitiv la graniță

De asemenea, toți călătorii care intră în Grecia pot fi supuși unui test rapid COVID-19. Dacă un pasager este selectat pentru un test rapid și este pozitiv pentru coronavirus, atunci el/ea trebuie să se plaseze în carantină pentru un total de cinci zile acasă sau într-o unitate temporară, conform indicațiilor autorităților elene. Perioada de izolare începe a doua zi după diagnosticarea pozitivă la COVID-19.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

*Pericolul in Grecia din apa marii este Jaws ... Rechinul cel mare si flamand, care ar gusta si din romani daca se arunca beat mort in mare!!!   

Odata intrat intr-o apa de mare intindere cu multe vietuitoare, devii automatic hrana pestilor, marimea nu conteaza.*

"Deși se vorbește foarte puțin despre acest lucru, în apele Greciei există mai multe specii de rechini, dar și alte vietăți marine periculoase, însă atacurile înregistrate asupra oamenilor sunt totuși relativ rare. Dacă în Brazilia, Australia sau SUA au loc anual zeci sau chiar sute de atacuri fatale, în Europa și în Grecia aceste cazuri sunt mult mai rare. Iar cazurile în care victime sunt cetățeni români sunt și mai rare. Totuși, anul trecut, în Egipt, o turistă din România și-a pierdut viața după ce a fost atacată de un rechin."

Watch Jaws (1975) Free Online                 Vacanta placuta totusi la cei care adora aventurile exclusiviste!!!

https://adevarul.ro/stiri-locale/cluj-napoca/pericolul-nestiut-care-ii-asteapta-pe-romani-in-2284120.html?utm_source=Site&utm_medium=EvzArticol&utm_campaign=CrossExtern

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×