Sari la conținut
Forum Roportal
Freddy

RecstoR SRL www.recstor.ro

Postări Recomandate

www.recstor.ro

 

SC Recstor SRL

Toate produsele sunt noi; pentru a afla care produse sunt in stoc precum si cantitatea exacta va rugam nu ezitati sa ne contactati pe e-mail.

La comanda, in maxim 7-10 zile lucratoare se poate aduce orice produs; in functie de tipul produsului se poate percepe un anvans de 5-10%.

Puteti obtine orice informatie suplimentara despre detectoare radar, statii emisie receptie camion, tir, taxi, maritime; despre Navigare GPS;

accesorii auto, camere foto digitale, camere video, acesorii foto video, statii radio walkie-talkie si multe alte produse, prin formularul de e-mail.

Taxele de transport sunt suportate de cumparator si se calcueaza in functie de greutatea dimenisunile si valoarea produselor din colet. livarea se

face in 1-2 zile lucratoare de la data efecturarii comenzii; pentru Bacau, Neamt, Suceava, Galati, Iasi, Bucuresti livrarea se face mult mai rapid.

Produsele se livreaza prin FanCourier, SprintCurier, Urgent Curier, Prioripost sau Cargus, la solicitare, clientul are dreptul la o inspectie a coletului.

 

 

recstor_ro.gif

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×