Sari la conținut
Forum Roportal
niko1983

Se potriveste?!?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

buna,as vrea sa va cer parerea in legatura cu amenajarea living-ului.Am vazut o mobila de culoare alb-negru si o sofa alba care mi-au placut foarte mult si as vrea sa vopsesc peretii o nuanta de galben...dar se potriveste oare cu mobila?Ati putea sa-mi spuneti cum vi se pare si ce culori s-ar potrivi?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Combinatia dintre negrul si alb subliniaza eleganta si stil ,creeaza un ambient mai aparte. Poate ca galbenul peretilor ar strica tot efectul. Galbenul fiind o culoare calda. Trebuie sa decizi stilul care vrei sa il abordezi pentru ca se pare ca nu esti prea sigur. Dar de ce ai ales tocmai galben?

Am gasit un site bun despre decoratiuni,ai putea trage o privire pentru ca stiu ca e dificil sa hotarasti astfel de chestii peste noapte.Apoi, ne spui si noua ce ai hotarat! :spiteful:

http://www.incasa.ro/Amenajari_interioare_588_1.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc made4me pt mesaj.Ai dreptate,inca nu sunt prea hotarata cum o sa-mi decorez living-ul dar cer sfaturi tuturor.Mai am timp sa ma hotarasc cam pana in mai si pana atunci caut pe diferite site-uri de amenajari orice m-ar putea ajuta.Eu imi petrec cam tot timpul in living,asa ca vreau sa fie comod,primitor,un loc in care sa pot sa ma relaxez si unde intri si spui:ma simt ca si acasa!!...cred ca ma intelegi.La galben n-as vrea sa renunt tocmai pt ca e o culoare calda asa ca trebuie sa mai caut mobila :cheer: Pe site-ul care mi l-ai recomandat am vazut o poza care mi-a placut foarte mult;o atasez aici sa o vezi.

post-132983-1203554605_thumb.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

da...in poza care ai atasat-o se vede clar cat de bine se potrivesc aceste culori impreuna...eu ma gandeam mai mult la acea sofa alba care ziceai ca ti-a placut. Observi,in poza...totul "se asorteaza" intre ele: dulapurile cu usile, culoarea peretilor cu covorul...iar lucrurile decorative (marunte) au un foarte mare efect asupra aspectului.

Pe mine,una ma atrag foarte mult chestiile decorative.

Deja mi-am planuit cum va arata sufrageria mea..voi alege stilul egiptean (deja ma gandesc la picturi murale,mozaic cu faraoni,zei,piramide) pentru ca intotdeauna am fost atrasa de cultura lor...am imaginea in minte deja...mai ales la partea: sufragerie!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna,

 

Vad ca nu a-ti mai discutat de amenajari de ceva timp, dar eu incerc....

Vreau sa schimb ceva acasa si as vrea sa pun niste tapet...dar sunt asa de multe ca nu pot sa ma decid....

 

imi dati si mie o idee ce se mai poarta acum?

 

Multumesc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×