Sari la conținut
Forum Roportal
feneriz

Hallux Valgus

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna ziua,

 

Am suferit o operatie de hallux rigidus pe 20 ian 2011. Acum am 9 zile de la operatie si pot sa merg pe picior de cateva zile dar nu este f. mobil. Am citit despre aceasta operatie si stiu ca sunt disponibile mai multe variante de interventie si Dr. care mi-a facut operatia mi-a spus ca mi-a pus acea proteza de incheietura pentru ca eu am refuzat ideea imobilizarii incheieturii. Problema e ca nu mi se pare ca este f. mobila incheietura nici acum si ma doare la mers... adica nu pot sa merg normal. Azi am incercat sa introduc piciorul intr-un bocanc (cea mai larga incaltaminte pe care o am in care de obicei puteam sa bag piciorul cu 2 perechi de sosete) si piciorul nu incape plus ca ma doare destul de rau. Am si usturimi noaptea. Puteti va rog sa-mi spuneti daca simptomele sunt normale? Cand o se se desumfle piciorul? E bine sa merg cat mai mult? Pe mine ma doare destul de rau, simt ca plezeneste daca stau mai mult de 5 min. in picioare. E normal? Ce e mai bine sa fac? Sa merg si sa indur durerea sau sa merg numai cat ma simt ok... cu o durere suportabila? Am inteles ca refacerea e imposibil sa fie de 100% adica nu voi mai avea o incheietura normala dar de dureri voi scapa? Daca interventia nu a fost un succes se mai poate face alta interventie cu reusita? Va multumesc!

Editat de Ely_1982

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Draga coleg!

Limbajul d-tale lasa de dorit, pe langa faptul ca ai colportat informatii invechite si periculoase.

Eu n-am intentionat sa judec procedurile aplicate de Dr. Patru si nici sa influentez pacienta.

Pentru informarea D-tale:

- nu se practica niciodata anestezie locala!!

- nu se mai introduc brose metalice de peste 20 ani

- incaltamintea barouk nu mai este obligatorie de mult timp.

Pentru informatii suplimentare sau bibliografie in domeniu, ma poti contacta (cat despre experienta mea in domeniu si diplomele de rigoare....sunt prea modest pt a ma lauda pe forumuri)

 

 

Buna ziua,

 

Va rog sa imi spuneti si mie, daca aveti amabilitatea, daca ati mai intalnit cazuri de Hallux-Valgus si la copiii? Am un baietel in varsta de 3 ani, iar degetul 'aratator' de la ambele picioare este ridicat peste celelalte de langa el. La un control mi s-a spus ca i-ar trebui o proteza elastica - gen cele care se gasesc pentru adulti, care sa ii tina permanent degetul mare in pozitie dreapta si in acest mod degetul 'aratator' va reveni la locul sau.

 

Intreb daca pot exista si copiii cu aceste cazuri pt ca din ce am citit, pot fi 'mostenite' - dar nu prea are de unde :doh:, deci, nu prea inteleg...

 

Si poate ma puteti indruma catre cineva care face acest tip de proteze elastice pentru copiii?

 

multumesc,

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×