Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
little_clubber

DJ Umek - Locul 29 in DJ Mag -in Kristal

Recommended Posts

Sarbatorim 5 ani de Q-Level alaturi de

 

DJ UMEK & Matthew Hoag intr-un show unic - live act

 

Warm-up: Dj Vania

 

Visuals by Dreamrec

 

Kristal Glam Club/16 februarie

 

flyerumek16feb08rgbub8.jpg

 

TOP 100 DJ?S. Da, este un concurs de popularitate. Si nu-I bai daca te afli in afara acestui grup de 100. Dar sigur te simti al naibii de bine daca esti prezent printre ei. Cu cat este mai buna pozitia cu atat mai bine te simti. Si daca il intrebi pe DJ UMEK- feelingul de dupa anuntarea de anul acesta a rezultatelor oficiale ale Top 100 DJ?S din DJ MAG ? nu se putea mai bine. Asta pentru ca s-a alaturat grupului din top 30 pentru prima data, urcand 53 de pozitii pana la LOCUL 29 si a fost invitat sa mixeze la party-ul oficial al Top 100 DJ?S din Londra.

Ani la rand, DJ si producatorul de muzica techno UMEK a fost numit Votter in tara sa natala Slovenia deoarece a apasat pedala de acceleratie in scena locala, insa in ultimii ani el a devenit la fel de faimos in toata lumea.

In ultimele 12 luni, Umek a mixat peste tot in lume, de la evenimente mici din Columbia pana la festivaluri europene de renume, cum sunt Monegros din Spania, Dance Valley din Olanda sau preferatul sau Lent Festival din Maribor.

Recent s-a concentrat pe noul sau stil Astrodisco, un amestec de ritmuri pumping techno si electronic disco, evident pe release-urile sale marca Earresistible, Audiomatique si Manual Music. Fiind un artist recunoscut global, promovand stilul sau unic, Umek a indraznit sa se intoarca la inceputuri, a petrecut aproape 2 ani dezvoltand noul concept Astrodisco. Si rezultatul dovedeste ca a facut cea mai buna alegere, cucerind astfel atat urechile cat si picioarele multora care si-au exprimat votul pentru Umek anul acesta in clasamentul Top 100 DJ?S.

Sander Kleinenberg, Eddie Halliwell, John Digweed si Carl Cox au inclus aceste releasuri pe CD mixurile lor.

Dar Umek nu a renuntat definitiv la stilul sau hard din trecut. Alianta sa cu Antony Rother pentru labelul Datapunk si al sau ?Anxios on demand EP?, colaborarea cu colegul sau sloven I Turk pentru imprint-ul lui Oliver Huntermann- Confused, au aratat ca el inca iubeste stilul dark, bassul claustrofobic sau loviturile metalice.

Cu EP-urile si mixurile programate la Circle si Organized Nature anul viitor, asteptam sa auzim si mai multe de la gigantul sloven in 2008.

Si pentru ca ne-a placut de Umek in 11 mai anul acesta la Arenele Romane, l-am invitat sa sarbatoreasca impreuna cu noi aniversarea de 5 ani Q-Level intr-un live-act unic si nu singur, ci impreuna cu Matthew Hoag, prietenul sau care va incalzi atmosfera in warm-up. Se intampla pe 16 februarie la Kristal Glam Club din Bucuresti powered by Q-Level.

Alte informatii gasiti pe:

www.umek.si www.myspace.com/djumek www.myspace.com/recycledloops

www.myspace.com/astrodisco www.myspace.com/earresistiblepromotion

www.myspace.com/matthewhoag www.matthewhoag.com

 

S-au pus in vanzare bilete in avans la acest eveniment pe www.bilet.ro

Pret: 30 ron

 

 

De asemenea, s-a lansat site-ul www.q-level.ro , vizitati-l, iar daca va abonati la newsletter, participati la tragerea la sorti, care va avea loc in data de 14 februarie. Puteti castiga unul dintre cele 4 VIP Pass-uri cu optiunea +1, valabile la toate evenimentele Q-Level in 2008.

Bafta!

Edited by little_clubber

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×