Dodo03 0 Report post Posted February 1, 2008 (edited) Salut! Am o placa de baza Asus P5B de luxe si are integrat 2 placi de retea.Cand vreau sa instalez driverele nu mi le instaleaza decat la una singura ! Biosul o vede dar in device meneger nu mi-o arata. Nu a functionat niciodata pentru ca placa de baza este noua(am luat-o de la garantie).Credeti ca este defecta sau o fi o alta problema? Edited February 1, 2008 by Dodo03 Share this post Link to post Share on other sites
Dodo03 0 Report post Posted February 9, 2008 heeeeeeeeeeeelp pls!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
harald 1,722 Report post Posted February 9, 2008 Salut!Am o placa de baza Asus P5B de luxe si are integrat 2 placi de retea.Cand vreau sa instalez driverele nu mi le instaleaza decat la una singura ! Biosul o vede dar in device meneger nu mi-o arata. Nu a functionat niciodata pentru ca placa de baza este noua(am luat-o de la garantie).Credeti ca este defecta sau o fi o alta problema? Ai avut vreodată un cablu Ethernet conectat Share this post Link to post Share on other sites
Dodo03 0 Report post Posted February 10, 2008 Ai avut vreodată un cablu Ethernet conectat Share this post Link to post Share on other sites
Herr Spiegellman 1 Report post Posted February 14, 2008 Cred ca "problema" e de altundeva... vezi ca unele placi de baza de acest gen stiu sa isi configureze placile de retea sa lucreze "in punte" ... moment in care cele doua placi de retea se comporta ca una singura si asigura redundanta, adica daca le conectezi pe ambele la internet din acelasi (alt) echipament de retea (nu se produce bucla !) si pica legatura pe una din placile de retea (cablu), automat comuta prin cealalta, dara sa iti intrerupa macar download-urile. Daca ai ceva gen Ai-NET prin BIOS, pune-l pe disable. Share this post Link to post Share on other sites