Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Dodo03

Placa de retea

Rate this topic

Recommended Posts

Salut!

Am o placa de baza Asus P5B de luxe si are integrat 2 placi de retea.Cand vreau sa instalez driverele nu mi le instaleaza decat la una singura ! Biosul o vede dar in device meneger nu mi-o arata.

Nu a functionat niciodata pentru ca placa de baza este noua(am luat-o de la garantie).Credeti ca este defecta sau o fi o alta problema?

Edited by Dodo03

Salut!

Am o placa de baza Asus P5B de luxe si are integrat 2 placi de retea.Cand vreau sa instalez driverele nu mi le instaleaza decat la una singura ! Biosul o vede dar in device meneger nu mi-o arata.

Nu a functionat niciodata pentru ca placa de baza este noua(am luat-o de la garantie).Credeti ca este defecta sau o fi o alta problema?

Ai avut vreodată un cablu Ethernet conectat

Cred ca "problema" e de altundeva... vezi ca unele placi de baza de acest gen stiu sa isi configureze placile de retea sa lucreze "in punte" ... moment in care cele doua placi de retea se comporta ca una singura si asigura redundanta, adica daca le conectezi pe ambele la internet din acelasi (alt) echipament de retea (nu se produce bucla !) si pica legatura pe una din placile de retea (cablu), automat comuta prin cealalta, dara sa iti intrerupa macar download-urile. Daca ai ceva gen Ai-NET prin BIOS, pune-l pe disable.