Sari la conținut
Forum Roportal
arabela56

am primit si eu ... va dau si voua...

Postări Recomandate

"Suntem un grup de persoane fizice, nu reprezentam nici o organizatie / asociatie - care vrea schimbarea paragrafului referitor la euthanasierea animalelor fara stapan din legea privind protectia animalelor.

Site-ul pe care l-am creat are drept scop strangerea unui numar cat mai mare de semnaturi eligibile, astfel incat sa ne incadram in cerintele legii 189/1999 privind exercitarea iniţiativei legislative de către cetăţeni. Pe scurt, conform legii, avem nevoie de minim 250.000 semnaturi, datele cerute pe site fiind obligatorii pentru ca petitia sa fie luata in considerare.

 

http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.frame - este vorba despre legea 189/1999, MOf. nr. 611/14 dec. 1999, legea 76/2004, M.Of. nr. 611/14 dec. 1999

 

ATENTIE! - Completarea petitiei cu informatii false, scade sansa animalelor la supravietuire. Va multumim pentru intelegere.

IMPORTANT! - CNP, E-mail, telefon, Adresa, Ocupatia - sunt informatii confidentiale care nu vor fi facute public."

 

http://www.vreausatraiesc.ro/

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Semnat, daca se face e timpul si de o politie care apere drepturile animalelor.

Este, intr-adevar!!! Numai mizerabili... Mie mi-au otravit cainele din curte zilele trecute!!! avea 10 ani si nu facea rau la nimeni! Ce sa mai vorbim de bietele animale de pe strada?!?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

si eu am semnat...e teribil ce se intampla in jurul nostru.Adineaori, am primit in mail,un site..la care a fost nevoie tot de voturi: http://www.furisdead.com/feat/ChineseFurFarms/ VA SFATUIESC SA NU-L PRIVITI DECAT DACA VA PLAC FILMELE DE GROAZA!!! ma simt asa de neputincioasa cand vad cate se intampla in jur :tease:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×