Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
sirlucas

Care stie sa citeasca printre rinduri?

Recommended Posts

DE CE AM FACUT ACEST SITE?

 

De ani de zile se cultiva ideea neputintei noastre, a romanilor. A lipsei de mijloace pentru a face ceva bun. Ceva destept. Si asta a prins de minune. In ciuda faptului ca romanului ii merge mintea extraordinar, ca e capabil sa faca si bomba atomica artizanal, ca sa nu mai vorbim de alte chestii mai marunte.

Haideti sa ne descoperim istoria pierduta. Pentru a iesi din faza in care ne consideram un popor mic si neinsemnat. Sa ne amintim ca suntem singurii care nu am atacat vreodata un alt popor. Ca suntem neamul de care sa-au lovit in lupta atatia de-a lungul istoriei si nu au putut trece. Pentru ca pentru noi a fost o datorie sfanta sa ne aparam pamantul. Pe care Zeii ni la-au harazit noua, si nu altora. Noi n-am venit de nicaieri. Noi ne-am nascut aici, si daca cineva ne intreaba raspundem, fara sa stim de ce, ca aici vrem sa si murim.

Sa ne amintim de stramosii nostri Pelasgi, despre care istoria oficiala nu ne mai invata nimic, de Traci si mai apoi de Daci si de Valahi. Indiferent de numele ce ni la-am dat sau care ni sa-a dat, suntem aceiasi. Oameni in tara Oamenilor. Mioritici, nu din lasitate, ci pentru ca nu ne sperie moartea. Noi stim ca suntem nemuritori. Ca spiritul ne e mai presus de trupurile trecatoare. Ca am putea trai doar cu lapte si miere. Ca tot restul, averi si onoruri, sunt efemere, ca nimic nu vom lua cu noi dincolo.

Sa ne amintim toate acestea si sa ne curatim intai fiecare pe noi de mizeria morala. Apoi sa ne facem datoria de a ne invata copiii valorile spirituale ale romanilor: Dreptatea, Adevarul, Munca si Credinta!

http://www.dacii.ro/modules.php?name=Secti...article&artid=8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trebuia sa continui citatul si cu urmatoarele 4 intrebari.

Poate asa primeai si raspunsuri. :!:

 

 

 

 

 

 

 

:winca: important e sa fii vesel

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×