Sari la conținut
Forum Roportal
XXII

despre Tranzite in 2008

Postări Recomandate

Incep topicul despre Luna (planeta emotiilor si trairilor) in tranzite cu Neptun (planeta inspiratiei, fanteziei si creativitatii), deoarece mi se par niste aspecte de luat in seama in aceasta perioada de modificare a Constiintei Umane.

 

Luna careu Neptun natal

Probleme din trecut incep sa te obsedeze, sau pur si simplu iti amintesti anumite lucruri care iti pot ingradi fericirea. Acest tranzit poate crea efecte de la melancolie pana la confuzie si haos emotional. Evitati tranzactiile cu bani sau inceperea unor afaceri, cel putin pentru moment, pentru ca perceptia asupra realitatii va este putin distorsionata. Te simti ca si cum ai fost inselat sau manipulat, dar crearea propriei iluzii este scenariul cel mai probabil. O cam iei pe aratura... :roll:

In majoritatea cazurilor aceasta reprezinta o suferinta cauzata de confuzie, zvonuri sau distrageri. Nevoia de a scapa de realitatea inconjuratoare este foarte puternica.

Poti fi prins intr-o lume ireala, de vis, care este cu greu explicata de latura pragmatica. Prietenii nu vor intelege si nu vor aprecia aceasta perioada in care parca faci conexiunile fara o logica evidenta.

 

si am mai gasit un articol interesant....

 

"Pe cerul astrologic, Pluto, Neptun si Uranus sunt planetele care joaca rolul de baza in evolutia personala a indivizilor si in modificarea experientelor traite. Aceste planete sunt fortele transpersonale care instiga la schimbare, prin modificarea interioara a individului, de multe ori in afara intelegerii constiente si il conduc la depasirea limitelor personale. Cel mai intens sunt simtite atunci cand tranziteaza anumite planete din harta natala.

 

De exemplu, pana pe 25 Ianuarie 2008 Pluto a fost in Sagetator, mutandu-se acum in Capricorn, unde va sta pana la jumatatea lui Iunie. Asta inseamna ca planetele situate in harta natala in acest semn sunt lovite de forta lui Pluto care obliga la o schimbare intensa, renastere, transformare si socuri. Cei care au planete si la inceputul zodiilor Berbec, Rac si Balanta vor experimenta schimbarea.

 

Tot ceea ce atinge Pluto transforma pana la radacina, ca si cum ar transmite un mesaj planetei tranzitate: "Ok, e timpul pentru schimbare, pentru o modificare drastica a stilului de viata, pentru a pune un sfarsit lucrurilor inutile din viata ta. De fapt, este momentul pentru trezire, pana la momentul in care iti dai seama ca esti tinut captiv in propria inchisoare psihologica, doar pentru ca iti este familiara, si crede sau nu, pentru ca o parte din tine inca mai este atrasa de suferinta inutila. Acum poti lucra cu mine in procesul crearii unor schimbari substantiale de alchimie, care te vor elibera... sau te pot "elibera" fortat in timp ce inca mai plangi dupa vechile obiceiuri care te faceau sa suferi. Deci, ce preferi?"

 

Pluto creaza o tornada astrologica pentru ca vechile obiceiuri sa fie inlaturate si pentru a trezi adevarata natura a Constiintei Umane. Ai grija, pentru ca vei primi un impuls spiritual care iti vor schimba total natura psihologica si emotionala. In aceste momente de "Constiinta activa", ti se deschide o poarta spre evolutie, in care esti poftit sa intri in necunoscut, unde, daca esti curajos, poti crea noi obiceiuri, care conduc la o crestere si mai mare a Constiintei, a Libertatii, Compasiunii si a Sanatatii. Sau poti sa te intorci la anticele obiceiuri, in negativism, care nu pot decat sa-ti aduca necazuri si suferinte pe Linia Karmica.

 

Si Neptun, care ofera adevarate "valuri" de schimbare (imagineaza-ti o tornada deasupra ta) sau Uranus, care ofera socuri de schimbare (imagineaza-ti niste fulgere pe harta ta natala) sunt extrem de imporante si bine de urmarit in harta natala. Neptun este in 21-22 grade in Varsator si tranziteaza planetele aflate in 19-24 grade in Leu, Taur, Scorpion si Varsator.

 

De pe 1 Ianuarie 2008, Uranus retrogradeaza la 15 grade in Pesti si activeaza planetele situate la 13-17 grade in Pesti, Fecioara, Sagetator si Gemeni. Uranus va ajunge direct pana la 22 grade in Pesti, cand va incepe retrogradarea pe 27 Iunie 2008.

 

Ca si tranzitele lui Pluto, tranzitele lui Neptun si Uranus reprezinta transformarile ce au loc in Sufletele voastre si incercarile lor de a va elibera catre o mai buna exprimare, catre gasirea unei lature sensitive in voi si in persoanele din jurul vorstru, si catre o Constiinta mai clara, pentru a nu mai raspunde Vietii ca un robot, ci ca o Fiinta Umana Constienta."

Editat de prikindel18

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

deci pentru cei care sunt interesati de evolutia in timpul tranzitului lui pluto cu neptun natal... sa-mi ia mesajele de pe forum la rand... dar cu multa grija, ca in prezent s-ar putea sa ajunga in viitor... :blink:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Roxanico, ai deschis topicul asta tot la misto, se pare. Asta e ultimul avertisment. Cu urmatoarea ocazie, vei avea warn de la mine.

 

Cand deschizi un topic, trebuie sa-l si sustii cu informatii. Pe langa asta, trebuie sa discuti obligatoriu la subiect. Te rog, reciteste regulamentul.

 

Regulament :

 

http://www.roportal.ro/discutii/index.php?...entry6390

 

TOPIC INCHIS.

Editat de andruta*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×