VictorN 0 Report post Posted January 26, 2008 Sal. Sunt nou in programare si nu gasesc nicaieri un program cu IDE, C++ dar care sa aiba ce ii trebuie ca interfatza si modul de lucru sa fie ca in Visual Studio sau Delphi 7, nu sa scriu codul pentru fereastra ci sa lucrez direct cu ea creata, sa adaug butoane etc. Exista asa ceva si gratuit?! Eu nu am gasit. Au IDE dar nu au chestia asta, ma lasa cu fisierul sursa in fata sa scriu eu codul. Va multumesc anticipat. Share this post Link to post Share on other sites
lupini 4,965 Report post Posted January 26, 2008 (edited) Sal.Sunt nou in programare si nu gasesc nicaieri un program cu IDE, C++ dar care sa aiba ce ii trebuie ca interfatza si modul de lucru sa fie ca in Visual Studio sau Delphi 7, nu sa scriu codul pentru fereastra ci sa lucrez direct cu ea creata, sa adaug butoane etc. Exista asa ceva si gratuit?! Eu nu am gasit. Au IDE dar nu au chestia asta, ma lasa cu fisierul sursa in fata sa scriu eu codul. Va multumesc anticipat. Da, există IDE C++ gratuit. Se numeşte Dev C++ Edited January 26, 2008 by lupini Share this post Link to post Share on other sites
Mallorca 1 Report post Posted January 26, 2008 Păi IDE pentru C vei găsi o groază, Share this post Link to post Share on other sites
lupini 4,965 Report post Posted January 27, 2008 Ăla e un package, Share this post Link to post Share on other sites
Mallorca 1 Report post Posted January 27, 2008 Hmm. N-am incercat, dar sunt curios ce versiune este cea oferita aici. Ratasem partea cu "gratuit", oricum :doh: Share this post Link to post Share on other sites