Sari la conținut
Forum Roportal
Chintesenta

FABRICA MOTORINA BIODIESEL

Postări Recomandate

Buna ziua.

Sunt un tanar care s-a saturat de atata hotie la pompa de benzina, motorina si vreau sa incerc ceva nou, bun sper si ecologic. De aceea vreau sa incep sa fac agricultura, m-am documentat si vreau sa fac prin fonduri europene, pana mai sunt, la banca am fost e OK ffbine mi-au spus, dar este in totdeauna un dar imi trebuie garantie de 40% din suma care se ridica undeva la 1 mil de euro, care cuprinde tot de la tractor pentru arat terenul unde trebuie cultivata rapita, floarea soarelui, etc, pana la biodieselul (motorina ecologica) cu care se poate alimenta atat masina, tirurile cat si tractoarele (utilajele agricole) si asa nu mai depinzi de nimeni, ai un circuit unchis.

 

PS. Cine este dispus sa ma ajute sa pornim o afacere de succes si de viitor? Va rog sa ma contactati la mihainma@yahoo.com.sg sau 0745471885

Cluj Napoca Turda

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu e chiar totul asa roz cum il prezinta producatorul,care e interesat sa-si vanda produsul poate din acelasi motiv ca nu are succes cu el.Biodieselul rezultat din esterificarea uleiurilor se aseamana cu un fel de diluant slab care curata tot incepand din tevi de alimentare cilindrii motorului etc. ducand mai repede la colmatare.Din aceasta cauza filtrele trebuie schimbate mai des ca se colmateaza mai repede.De asemenea la masinile aflate in garantie service-ul nu-ti repara pompa de injectie infundata daca ai folosit biodiesel.Consumul creste aproximativ cu 10%.La procesare se folosesc cantitati mari de methanol produs aflat pe lista neagra intrucat e folosit la fabricarea drogurilor artificiale.Deci trebuie autorizatie speciala pentru achizitionare.Cam toate astea duc la disparitia avantajelor mult trambitate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×