Sari la conținut
Forum Roportal
ingerash_vesel

Botezul la fetite si baieti

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Lucia, nu insist sa ma crezi, insa nu exista diferenta intre copiii botezati sau fara.   Botezul ii pune pe drumuri pe care se vor plimba prin labirintul descris de tine pentru restul vietii lor, pana ce restul isi vad de vietile lor cum vor cu fruntile descretite  :haha:

Credinta e oarba!!!  deja nu mai este zicala ... da' copilul a supravietuit??? ca nu l-am auzit plangand pe video dupa ce l-a scos din apa ...

 

Daca tot au facut un ritual, macar sa-l fi conceput asa incat sa nu fie periculos, ca necesar nu e. Nu conteaza cat e de vechi.

Au fost cazuri de inec si cazuri in care a fos nevoie de resuscitare. Dar vad ca nu se ia vreo initiativa de modificare a practicii.

Sa va zic cum se face circumcizia la evrei, in caz ca nu stie cineva? Cu dintii, de catre rabin. Pe bune.

In opinia mea, ceea ce s-a intamplat recent la botezul bebelusului din Braila, este inadmisibil si atitudinea preotului respectiv trebuie sanctionata drastic. 

Nu-i permis ca un preot sa aiba astfel de atitudini !

 

Preotul e doar un om, ca si restul. Ca vor cate unii sa il vada superior... nu il face automat asa.

Unii preoti nu inteleg ca le dau ocazia minunată unora care abia așteaptă sa arate cu degetul si sa arunce cu bolovani ..nu in ei personal (cum poate as intelege) ci in ceea ce REPREZINTA ei.

 

 

Asta ar fi problema aici, nu? :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sa va zic cum se face circumcizia la evrei, in caz ca nu stie cineva? Cu dintii, de catre rabin. Pe bune.

 

Mai bine îți spun eu cum se face la evrei,prin doctor specialist sau rabin specialist numit Mohel,folosind un fel de cuțit.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mohel

Nu trage nimeni cu dinții ! ( in cel mai rau caz or fi si nebuni ). Dar asta este practica generala.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mi-a pierit si pofta de mancare pe ziua de azi ... am piele de gasca pe mine de la informatii ... merg afara din casa sa uit de toate, mai bina ma durea mana mai tare sa nu pot sa type.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Iata, pentru a se intelege lucrurile si a putea face diferenta intre ele, cat de important este botezul la copii :

 

 

Dragi prieteni, orice informatii ar ajunge la noi(pe diverse cai), sa nu uitam sa le trecem prin filtrul interior al fiecaruia dintre noi si sa punem la treaba discernamantul (asa Da, asa Nu) si sa selectam fiecare ceea ce ne este de folos . (toate ne sunt date, insa nu chiar toate ne sunt necesare si untile, caii optime a sufletului nostru.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

(poate merita un topic nou...)

Jură azi mulți credință Satanei, pentru succes național sau personal sau al "familiei". Ei jură, deși Cristos le-a spus că jurământul este de la cel rău. Și iată că așa este: după jurământ, tehnologia satanistă leagă creierele militarilor sau ale altor masoni, iar ei devin robi ai Satanei. Crimele lor stau mărturie despre "pomul" de care sunt legați. Și ei tăgăduiesc și țin secretul satanismului sub motiv de "securitate". Dar de cine le este frică? Și cu cine se tot luptă? Și iată-i că sunt aliați unii cu alții, și se luptă numai cu cei pe care mințeau că îi apără, cu cei care le sunt slugi, pentru că, nu știu cum se face, dar mereu "Mai trei!". Peste bugetul votat, peste orice...de fapt, totul!

Ar trebui aceștia exorcizați? Sau blestemați?
Dumnezeu a blestemat pe Satan dintru începuturi, de aceea cei ce s-au făcut fii lui Satan s-au pus sub blestem.
Dar cei ce fac voia lui Dumnezeu sunt fii ai lui Dumnezeu și mărturisesc că Satan este blestemat.
Fiul omului poate izgoni pe Satan, dar, iată, el a fost trimis la oile pierdute ale casei lui Israel. Dar poate El scoate pe Satana și din jurații Satanei? Sunt jurații Satanei fii ai lui Israel? Cum pot fi jurații Satanei scoși de sub Satana de voința altcuiva? Iar, din propria lor voință, se mai pot ei răscumpăra? "Ce va da omul la schimb pentru sufletul său?"

Nah: au apărut cei ce ascultă de "nevasta". Dar, ce nevastă ți-a dăruit Dumnezeu? Cum să faci, creștin sau mosaic, confuzie între Eva și Satan? Oare nu este blestemat Adam pentru ascultarea de femeie atunci când ea a ascultat de Satan? Nu este blestemată și femeia care a ascultat de Satan? 
Nu este blestemat și Satan, să îi fie zdrobit capul de femeie? Cum să mai fie femeia ta mesagerul Satanei?

De aceea, când vă întrebați: "dar cum se poate ca să fim noi blestemați pentru păcatele părinților?", tot asta vă întreb și eu: cum de faceți voi chiar păcatele părinților? Nu au făcut ei îndeajuns, ca să puteți da mărturie dreaptă despre roadele pomului faptelor lor?

Ne-au crescut părinții și au spus: am făcut totul pentru voi. Dar, câți dintre aceștia au inclus în acest "totul" și păcate, ba chiar pe acela de a se fi făcut fii ai lui Satan? Și dacă tu, tată, sau tu, mamă, îmi spui mie: pentru tine am făcut acestea, eu ce voi spune, că ai mărturisit strâmb împotriva mea, sau că eu chiar sunt făcut din păcatul tău? Nu mă voi lepăda eu de toate căile tale cele rele?

Și, poate că în acest totul ai inclus botezul ortodox. Pentru ce m-ai spălat, cine mă făcuse murdar? Iată, m-ai spălat tu însuți de tine. Cum voi mai face eu faptele tale?
 

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
On 11/1/2017 at 3:09 PM, Abbie M. said:

 

Daca tot au facut un ritual, macar sa-l fi conceput asa incat sa nu fie periculos, ca necesar nu e. Nu conteaza cat e de vechi.

Au fost cazuri de inec si cazuri in care a fos nevoie de resuscitare. Dar vad ca nu se ia vreo initiativa de modificare a practicii.

Sa va zic cum se face circumcizia la evrei, in caz ca nu stie cineva? Cu dintii, de catre rabin. Pe bune.

Asta este o intrare în complicitate cu duplicitatea de eugenist a preotului. Fii lui Abraham sunt obligați la eugenie la voia Domnului. Care poate fi, discret, încredințată preoților.

(În prezent, pare a fi dată mamei. Deși tot mai mult se zvonește că se ocupă "Zâna Măseluță" sau sora cu vaccinul)

Ce privește discriminarea, este scris: "primul născut de parte bărbătească este al Meu", poate de aici aducerea la altar.

 

Mai mult mă supără în prezent faptul că fii Satanei nu vor să înțeleagă asta. Vin cu un discurs de "frate mai mare" și, fiind ei "primii născuți", ar avea drept de înrobire a creștinilor. Poftim? Și, creștinul fiind, evident supărat pentru necazurile care i se aduc din belșug de sataniști, aceștia au ipocrizia să spună: "cum să te mânii pe fratele tău, creștin fiind?". Care, "fratele meu"? Fiul Satanei? Ca fiu al minciunii, da, poate spune și asta.

Așa au gândit unii sataniști să facă o judecată strâmbă: s-au prefăcut că ar face ceva rău, ca apoi să mă vadă pe mine depunând o mărturie mincinoasă împotriva "fratelui". Eu mărturisesc doar acestea: nu sunt frații mei și au depus ei înșiși mărturii dubioase unii împotriva altora. Chiar așa, de ce, nu ca să zădărnicească cercetările?

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 25.06.2018 la 9:54, Lxn a spus:

(poate merita un topic nou...)

Jură azi mulți credință Satanei, pentru succes național sau personal sau al "familiei". Ei jură, deși Cristos le-a spus că jurământul este de la cel rău. Și iată că așa este: după jurământ, tehnologia satanistă leagă creierele militarilor sau ale altor masoni, iar ei devin robi ai Satanei.

Acei oameni nu fac altceva decit sa caute ajutorul divinitatii. Daca Hristos nu-i ajuta in niciun fel, se inchina si se roaga Satanei in acelasi mod in care un copil ii cere mamei ceea ce i-a refuzat tatal. 

Acu' ce treaba ai tu cui se inchina unul sau altul? Oamenii se roaga lui Dumnezeu, lui Hristos, Sfintului Duh, Fecioarei Maria si unei intreagi pleiade de sfinti mai mari sau mai mici. De ce nu s-ar gasi cite unul sa se inchine si Satanei, unui pom, unui munte sau cerului albastru? 

Nu-s oare acestea cuvinte diferite care definesc aceeasi idee?

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ai dreptate: nu știi cine te aude când te rogi. Cam toți care pot să te audă. Dar important este pe cine slujești.

La tehnologia de azi, putem bănui multe organizații de "puteri paranormale". Militari, Servicii, Poliție, DNA, companii, alte masonerii. Afară de extratereștri, Dumnezeu, Satana.

Simplist, calea bună este nunai una, restul este risipă în lupte. Pe arhitectul primeia îl numim Dumnezeu. Celelate căi au nevoie să fie reunite sub alt conducător (cel numit Satana) ele având ceva în comun: oricare dintre ele se poate desfășura numai dacă este înfrânt Dumnezeu. De aceea Dumnezeu are întotdeauna un adversar, în numele libertății, dar ducând la pieire. Aici, fiecare trebuie să chibzuie pentru el însuși: care sunt căile bune și cale cele rele, la nivel global.

Am putea întreba: lângă așa puteri supraomenești, omul chiar are de ales cui se închină? Răspunsul este simplu și dur: trebuie să aleagă. Îți permiți să ratezi calea cea bună, tu și întreaga umanitate? Dacă nu alegem calea bună, ne rămâne sclavia și apoi extincția. Aici trebuie să ocolesc alte discuții și să mă mulțumesc a gândi: despre partea închinării... ghici cine se repede să îți răpească cât mai mult din libertatea pe care o ai...primită de la creator. Oare, tot Cel ce ți-a dat-o, atunci când te-a creat liber? Nu, ci Acela nu-ți va cere decât să fii drept și poate chiar și iubitor cu frații tăi care sunt creați de El ca și tine. Or asta, cu voia Dvs, înseamnă neapărat să slujești dreptatea. Și chiar mai rămâne loc de închinăciuni felurite, când ai deja o sarcină așa grea? Asta este întrebarea.

Botezul este un angajament al părinților că fiul sau fiica lor va fi crescut în căile dreptății.

 

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 33 minute, Lxn a spus:

Botezul este un angajament al părinților că fiul sau fiica lor va fi crescut în căile dreptății.

Dragnea n-a fost si el botezat?

Criminalii si violatorii n-au fost si ei botezati?

In ce mod i-a ajutat botezul sa pastreze caile dreptatii? Botezul este un simbol si nimic mai mult. O balaceala intr-un cazan cu apa, care ar putea fi o experienta traumatizanta (pentru parinti) daca te scapa vreun parinte mai neindeminatic in cristelnita :derisive: 

Oamenii nu aleg calea cea dreapta datorita botezului, ci datorita educatiei, mostenirii genetice si (intr-o oarecare masura) absentei problemelor psihice.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×