Jump to content
Forum Roportal
Smms_r

O problema spinoasa

Rate this topic

Recommended Posts

:cry:Salutare sunt nou pe aici dar am o problema imensa. Am un calc de vreo 1 luna, si orice as instala pe el orice as face imi da erori...la orice program , aplicatie joc......daca imi da eroare la mess merge opera...daca imi da eroare la opera merge mess...si tot asa{a fost doar un exemplu}....daca nu merge un joc sau winamp sau orice si imi da eroare { eroare fiind cea cu send sau dont send} ii dau un restart...sau 2 sau 3 pana merge.....cert e ca merge pana la urma...Am instalat zeci de variante de win..de la n oameni....tot degeaba...Am incercat cu win vista...la fel erori la instalare cu carca. l-am inst pana la urma si nu mergea nimic numai erori .Pe cine intreb nu are idee ce poate avea....voi ce parere aveti???

Sistemul meu e : asus M2M, AMD AM2 Athlon 64 4000+, DDR2 1GB, VIDEO ASUS EN7300 GT 256, HDD SEAGATE 250G, SURSA TERMALTAKE

Share this post


Link to post
Share on other sites

am fost la firma de unde l-am luat si mi-au testat si ram si hardul si nu au gasit nimic inneregula...la problema cu compatibilitatea m-am gandit si eu..

Edited by Smms_r

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×