I'mSoFuckingBored 0 Report post Posted January 12, 2008 am cautat pe forum,si nu cred(sper) k sa mai postat despre ele...lentilele colorate,cele fara dioptrii,eu as dori foarte mult sami cumpar,am ochii caprui inchis si mias dori ff mult sai am albastrii :) :P dar am auzit k costa km mult...stiie cineva detalii ??si nus probleme knd ti le bagi in ochi..?? cn stie mai multe despre ele...sami spuna si mie plss!!! ;) :D mss Share this post Link to post Share on other sites
Anna Bella 0 Report post Posted January 29, 2008 buna! ce pot eu sa-ti spun de lentile de contact este ca nu toti oamenii le suporta bine in ochi. si eu am vrut sa-mi iau asta-vara (doar pentru fitze), si m-am chinuit si eu si vanzatorii timp de o ora si nu a vrut de nici o culoare ochiul meu sa accepte lentila. M-am lasat pagubasa. dar hai mai bine sa-ti spun niste minusuri apropo de lentile de contact puse pt fitze ( ca pentru vedere nu sunt): 1. in timp strica vederea, deoarece ochiul nu e obisnuit sa vada printr-un plastic lipit de el 2. in timp mai mult ca sigur ca vei pati o infectie a ochiului, deoarece acele lentile nu sunt asa igienice,mia ales daca atunci cand le porti iti cade una, si o iei si o pui la loc. si crede-ma ca infectiile la ochi sunt foarte foarte dureroase si greu de tratat! 3. gandeste-te ca cine te va cunoste cu ochi albastri te va placea asa, iar apoi va fi tare dezamagit(a) cand va afla adevarata ta culoare de ochi. si oricum se vede cand porti lentile de contact...iar cand le vei da jos si vei fi naturala...nu va mai placea celui care initial te-a placut...e ca si cum ai purta mult machiaj sa ascunzi defecte, iar cand te vei trezi in prima dimineata alaturi de cel iubit...ce reactie crezi ca va avea vazandu-te fara acel machiaj strident? o reactie negativa, de dezamagire. asa ca sfatul meu este sa te duci la un magazin de lentile de contact si sa incerci unele de proba...si doar daca ochiul tau suporta asa ceva si iti vine usor sa le suporti in ochi, te sfatuiesc sa le cumperi si sa le porti doar la ocazii speciale,pe post de accesoriu, nu in fiecare zi! Share this post Link to post Share on other sites
ruxi_ioana 0 Report post Posted February 4, 2008 nu am purtat dar am vazut un numar de tipe care purtau. nu mi-au spus ele dar era vizibil. parca aveau ceva sticlos in ochi. deci nu stiu ce sa zic. pe de alta parte am vazut si niste ochi albastru intens intr-un mall, lumina artificiala, deci culoarea arata super natural, dar tipei nu i se prea potrivea. eu zic totusi sa incerci. costa cam 35 de euro. Share this post Link to post Share on other sites
lily.1405 0 Report post Posted February 13, 2008 eu am lentile albastre.la fel k si tine imi doream mult sa am oki albastri.okii mei naturali sunt tot caprui inkis. abia asteptam sa-mi cumpar dar dupa c le-am cumparat le-am purtat 2 zile la rand, dupa care le-am mai purtat d vreo 5 ori knd aveam timp dim sa mi l pun inate sa plec la sc sau la vreo okazie, pt k nici aqm nu m-am obisnuit sa mi le pun si imi ia ceva timp. nu pot sa spun k nu se simt pt k s simt, mai ales la inceput te jeneaza si iti lacrimeaza okii knd l pui si knd le scoti.cateodata vezi in ceata d la ele. eu zic sa-ti cumperi, sa-ti faci moftul si sa te convingi singura. Share this post Link to post Share on other sites
Anca/Maria 85 Report post Posted February 14, 2008 lily, te rog, nu mai scrie cu k, sh... este interzis de regulament. Multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Aura07 0 Report post Posted February 15, 2008 hello! nu trebuie sa te sperii de lentile ca nu le poti pune... nu e asa de greu. la inceput si mie mi-a fost greu, stateam foarte mult in fata oglinzii pana sa le pun. insa acum am aflat secretul... ideea este sa te uiti fix la lentila pana o pui pe ochi, fara sa te sperii si sa clipesti. trebuie sa te concentrezi putin la inceput, si sa o faci cu calm. lentila pt ochiul drept, de exemplu, o pui pe degetul aratator al mainii drepte iar cu degetul din mijloc tragi in jos de pleoapa inferioara si cu un deget al mainii stangi ridici bine pleoapa superioara. Astfel ai ochiul bine deschis si poti aplica lentila daca te uiti fix la ea, sau pur si simplu inainte. Iar cand o dai jos, pur si simplu pui degetul pe ea si o tragi in jos, dupa care o prinzi cu 2 degete si o scoti afara... e chiar foarte simplu. Inainte de aplicare e bine sa iti cureti ochii inainte, cu picaturi sau cu solutia in care iti tii lentilele - in cazul in care se poate folosi in sensul acesta. Ideea ca iti strica vederea, cred ca e aplicabil doar la cele de proasta calitate. Infectie nu faci decat daca nu pastrezi cum trebuie igiena lentilei si a mainilor atunci cand le manevrezi. Se poate ca ochiul tau sa faca o reactie impotriva ei, dar asta e alta problema.. pur si simplu nu o accepta ochiul si n-ai ce face... iar daca iti cade pe jos (ceea ce prea se intampla in mod normal, ca nu cade ea asa cand ii vine bine..), banuiesc ca stii si tu ideea ca ceea ce cade pe jos nu bagi in gura... eu cred ca daca te iubeste cineva cu adevarat te iubeste si cu lentile si fara... trebuie sa iubeasca sufletul tau in primul rand si nu cred ca va fi dezamagit ca ai tu ochii alta culoare... importanta e expresia ochilor.. iar daca persoana respectiva nu observa asta, inseamna ca nu te merita... succes! :) :) Share this post Link to post Share on other sites
Ea. 8,993 Report post Posted March 17, 2008 frumusetea conteaza cand e naturala nu artificiala Share this post Link to post Share on other sites