Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
biomedic

BIOMEDICA

Crezi ca bioterapia poate fi o solutie cand altceva nu functioneaza?  

6 members have voted

 1. 1. Crezi ca bioterapia poate fi o solutie cand altceva nu functioneaza?

  • Da.
   4
  • Posibil.
   1
  • Nu cred.
   0
  • In nici un caz.
   1


Recommended Posts

Salut la toata lumea!

 

Am vazut ca exista interes pentru terapiile naturale, sau medicina neconventionala, alternativa. De aceea am deschis acesta tema noua si doresc sa vin in intimpinare cu informatii care pot fi interesante pentru toata lumea. Pentru a aduce acest gen de informatie la indemana oricui, am creat un site, pe care il dezvolt continuu cu diverse atricole, retete de purificare a organismului, retete de slabit, dar numai cele care si-au dovedit eficacitatea in mod repetat la toti cei care le-au incercat. Bineinteles ca le-am probat pe toate prima data "pe pielea mea".

 

Pe scurt:

Am intrat pe acest forum pentru ca interesul meu major este sanatatea oamenilor. Sunt practicant de terapii complementare (bioterapie-bioenergie, cristaloterapie) de vreo 20 de ani si instructor de vreo 10 ani. Cabinetul la-am deschis in 1993 pentru ca asa a fost sa fie si nu sa-a putut altfel. Astept vizita voastra pe situl BIOMEDICA si bineinteles ca orice critica sau aport cu informatie sub forma de articole care vor fi publicate pe site este binevenita.

 

Multumesc. Cu drag, Mircea Iorga. www.biomedica.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce se poate si ce nu se poate face cu ajutorul bienergiei:

 

Campul energetic uman sau aura omului este oglinda starii sale fizice si spirituale. Dragostea, ura, bucuria sau necazul, suferinta de orice fel se reflecta aici. Actionand cu tehnici specifice putem depista distorsiunile sau blocajele de camp energetic si le putem dizolva, refacand armonia aurei. Dupa un numar de sedinte de bioenergie care variaza de la o persoana la alta, campul energetic devine dominant asupra corpului fizic transferand acestuia din starea sa de armonie si echilibru. Este schimbarea de care avem nevoie pentru a redobandi armonia si odata cu ea sanatatea.

 

Marea majoritate a afectiunilor pot fi abordate prin aport energetic, se pot evita unele interventii chirurgicale, de exemplu in cazul litiazelor biliare calculii pot fi evacuati fara a leza colecistul, a unor litiaze renale, a unor formatiuni chistice divers localizate (pe vezica urinara, pe ovare, la sani, etc.). Din ulcerul gastric sau duodenal ramane doar un vis urat. Se pot aborda afectiuni "pe viata" (astm, anghina pectorala, sterilitatea, etc.), sau poate fi scurtata mult convalescenta (in cazul fracturilor, etc).

 

Cu ajutorul bioenergiei se poate obtine controlul obisnuintelor (fumatul), dar in primul rand se obtine ARMONIA

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×