Jump to content
Forum Roportal
Allegra Cole

Mi-a aparut o chestie pe cerul gurii

Rate this topic

Recommended Posts

nici nu stiu exact unde sa ma incadrez, la stomatologie, dermatologie, ORL... oricum, asta nu e problema. intotdeauna mi-a fost frica sa nu fiu nevoita sa am de a face cu doctori deoarece sint de parerea (si nu cred ca sint singura) ca majoritatea dintre ei isi bat joc de pacienti, ei sint acolo doar sa isi ia banii si spaga, nu sa ajute omul bolnav asa cum ar fi normal si asa cum presupune meseria de doctor. not in this life! not in romaina... sa revin la problema mea: de ceva timp, cateva spatamani (daca imi aduc bine aminte mi se pare ca am observat si cu mai mult timp in urma dar mi s-a parut neimportant) am observat pe cerul gurii un fel de leziune in forma de picatura, ca o umflatura, nu e mare, de culoare putin mai deschisa decat restul pielii de pe cerul gurii. primul gand pe care l-am avut a fost ca e de la fumat. fumez de 5 ani jumate...fumam...acum foarte rar, aproape deloc de cand mi-a aparut chestia asta. foarte ciudat este ca nu ma doare deloc, nu simt nimic care sa ma deranjeze, decat daca ating locul cu limba si bininteleg gandul ca e acolo..

va rog mult daca a avut cineva sau are ceva asemanator sau a auzit despre asa ceva sa ma informati si pe mine inainte sa ma duc la un consult medical ( ceea ce astept cu nerabdare NOT) :o:

Share this post


Link to post
Share on other sites

E cam vechi postul...in orice caz..mai mult ca sigur era o afta "Mica ulceratie superficiala, nedureroasa, observata cel mai des pe mucoasa bucala si uneori pe mucoasa genitala. Aftele pot fi izolate sau pot sa se integreze intr-o boala mai generala, aftoza. Originea lor este necunoscuta. Recidivele sunt foarte frecvente. Sunt legate de factori infectiosi, hormonali, alimentari si de surmenaj. Ele se vindeca, de obicei, fara a necesita tratament, in vreo zece zile. "

Edited by Electra2008

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×