Jump to content
Forum Roportal
ALX

Memoria imi joaca feste...

Recommended Posts

Buna.

 

Problema mea e oarecum mai delicata. Sincer mi-e frica de cat de grava e situatia si nu stiu ce sa fac..cui sa ma adresez.

Poate ca pentru unii pare o chestie banala, pe mine insa chestia asta a ajuns sa ma sperie.

Tin minte ca in primii ani de facultate chiar nu aveam probleme deloc. Puteam sa ma prezint la un examen doar dupa chestiile pe care le retineam la cursuri sau doar dupa ce parcurgeam notitele de curs de 2-3 ori.

Nu neaparat ca aveam o putere de retinere fantastica, dar ma puteam concentra mai usor, puteam retine mai bine...si cel mai important e ca nu uitam asa de usor.

Acum, ca-s in anul 5...situatia s-a schimbat dramatic. Imi vine foarte greu sa ma concentrez, sa retin unele chestii...trebuie mai tot timpul sa deschid cate-o carte sau sa ma consult cu cineva ca sa-mi aduc aminte.

Si ceea ce e si mai grav e ca-mi afecteaza viata de zi cu zi. Trebuie sa ma intorc de pe sala scarilor sa verific daca am inchis usa, ma intorc din casa pana la garaj sa vad daca am pus lacatul pe el...e de-a dreptul deranjant.

Unii spun ca memoria iti joaca feste din cauza varstei (acum sa fim seriosi la 24 de ani chiar sa ai flashuri de genul...), altii spun ca e din cauza stresului (facultate, loc de munca, etc.)

Nu pot sa spun ca e neaparat o boala....

Nu am consultat nici un doctor, desi ma gadesc foarte serios s-o fac...(nu prea vad ce rezultat ar avea..poate ca-mi prescrie un tratament cu lecitina...stiu eu)

Oricum, motivul pentru care m-am destainuit aici e sa stiu daca cumva trece si altcineva printr-o "experienta" similara...si daca da, a incercat oarecum sa combata starea asta?

Edited by ALX

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cel mai bun sfat e: du-te la medic! Doar asa poti afla ce ai cu adevarat si poti prevenii ceva neplacut.. Du-te pana nu se agraveaza.. cu totii suntem diferiti.. doar printr-un control medical poti afla ce ai mai exact :flowers:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×