Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Da, oglinzile dau iluzia unui spatiu mai mare. Intr-o noapte m-am dus in bucatarie somnoros sa beau apa si cand m-am intors in hol, m-am speriat cand am vazut un claun aparut din senin in obscuritate... ma pregateam sa atac feroce intrusul care semana cu un personaj din filmul "Killer Klowns from Outer Space", dar apoi m-am linistit, caci mi-am dat seama ca  ma vedeam intr-o oglinda imensa, iar pijamaua mea colorata semana cu un costum de claun.

 

 

 

"Aveti idee unde pot sa gasesc o olinda mare vintage care sa nu fie foarte scumpa?"

 

La Piata de Vechituri, du-te in fiecare duminica dimineata. Acolo merg si anticarii sa-si ia artefacte frumoase, pe care apoi ti le vand tie de 50 de ori mai scump.

Editat de choronzon
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si eu consider vechiturile prima oara, fiica mea are darul sa vopseasca orice , sa-i dea o viata noua vechiului obiect si mereu castiga teren. 

Am oglinda si tablou vechi luat pe cativa bani ca si cristale, tavi si alte obiecte valoroase dar nu recunoscut de oricine.   Doar in bucatarie n-am oglinda si in spalatorie, am si in curte.  

 

Maine dupa amiaza ies la plimbare cu masina sa vad cine ce vinde deja in fatza casei ... ca se apropie sfarsitul lunii cand se muta oamenii si nu mereu duc totul cu ei, dar si studentii termina anul scolar foarte curind si prefera sa-si vanda lucrusoarele decat sa le arunce.    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×