Sari la conținut
Forum Roportal
S3th

Problema placa video

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am o mica nelamurire; tocmai mi-am luat un sistem Intel P4 3000+ nou cu placa video GeForce8400GS 256Mb, DDR2 KingMax 2Gb, HDD WD 360Gb..., si merge extrem de incet (paginile de net merg in reluare, filmele puse pe FullScreen la fel.. merg in reluare, adica se aude mai intai sunetul apoi dupa 4-5 secunde se vede si imaginea..) un prieten mi-a spus ca este o setare pe undeva prin BIOS cu care reusesc sa rezolv problema asta.. adica sa fac placa video sa mearga mai bine. Ma poate lumina cineva va rog? :doh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai , paginile de net se pot incarca greu si din pricina conexiunii tale!

Apoi , cu filmele "in reluare" , ce codecuri folosesti? ai incercat macar sa instalezi codecuri? (aici nu vreau sa aud comentarii de genu "altfel cum ar fi vazut filmu daca nu avea codecuri" - spun asta pt ca unele filme , in functie de format , merg si fara codecuri luate de pe net).

Iti dau un sfat! E alegerea ta daca il urmezi sau nu!

 

1. Instaleaza windowsul din nou

2. Intra pe site'urile producatorilor placilor tale video , audio , etc) si dl ultimele drivere disponibile.

3. Cand ajungi la codecuri , nu folosii codecuri gen Ace Mega CoDecS Pack! Nu sunt cine stie ce stralucite si pot cauza probleme. Eu personal folosesc Klite Codecs Pack , ultima versiune si nu am nici cea mai mica problema.

4. Poti folosii si un antivirus bun , asta pentru a evita infectarea cu adware/spyware/etc , minunatii care pot duce la problemele specificate de tine!

5. Daca tot nu iti merge , prezinta-te cu pc'ul la locul de unde l-ai luat , pe motiv ca nu se comporta cum ar trebuii.

In fond , l-ai luat sa il poti folosii , nu sa il tii pe post de bibelou. :flowers:

 

Referitor la sfatul prietenului tau, probabil vorbea de AGP Aperture Size - care , prin definite se refera la cantitatea de memorie din memoria RAM a pc'ului , care poate fi utilizata de placa video atunci cand cea existenta (on-board) este insuficienta.

Avand in vedere ca placa ta video totalizeaza 256 MB , 128 mb setati la agp aperture size ar fi suficienti. Te poti duce si pana la 256 mb , insa nu te astepta la minuni. Prea multa memorie in acea zona poate dauna.

Eu totusi nu inteleg un lucru : Daca respectivul prieten stia despre ce anume este vorba , si avea o solutie pentru problema ta , de ce nu a venit chiar el pana la tine sa iti dea o mana de ajutor? (Daca nu locuieste pe langa tine , atunci ignora intrebareaa).

 

P.S. - Nu ai specificat totusi ce versiune de windows folosesti.

La configuratia respectiva ti-as sugera sa te invarti in jurul xp'ului. Cand spun xp, ma refer la versiune retail si nu modificata de n persoane. Sau... daca nu iti place xp'ul si vrei sa intrii in rand cu ultimele aparitii , poti opta pentru un vista home premium sau Business.

 

Numai bine si succes in solutionarea problemei tale!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×